CONTACT

EMAIL
info@pick-up.ro

TELEFON
+40-(0)-743-296-296
+40-(0)-752-417-417
+40-(0)-756-087-089

ADRESA
Str Principala (E60)
nr. 397/H/6,
Corunca 547367
jud. Mureș

Click pentru detalii

Blog

Da ai dreptate modificarea unei masini pentru off road este mai degraba o chestiune practica si nu teoretica pentru cei care deja au vechime in acest tip de aventura. Dar ce fac incepatorii care vor sa se apuce de off road de acum incolo?

Body lift masini 4x4 pentru off road

Primavara calendaristica incepe cu un eveniment tentant pentru cei interesati de domeniul automobilistic din tara. Dupa 11 ani de pauza in perioada 23 martie – 1 aprilie, adica la nici o saptamana dupa Salonul Auto de la Geneva, capitala va fi gazda Salonului International de Automobilism Bucuresti.

Salonul International de Automobilism Bucuresti

“Accesoriul de baza” de care are nevoie un troliu este un SUV, un ATV sau o camioneta pick up. Montate pe una dintre aceste tipuri de vehicule confera acestora o siguranta mai mare intr-o aventura off road, dar numai in cazul in care in bena, portbagaj sau intr-o lada utilitara ai depozitat alte cateva accesorii mai simple dar totusi esentiale.

Ford Ranger cu troliu Warn

EV7 nu este prescurtarea vreunui fotbalist de voga din China, cum este CR7, adica Cristiano Ronaldo la noi in Europa. EV7 este numele primului model de pick up electric al fabricantului de masini Kawei, deschizator de drumuri pentru camionetele electrice, care va putea fi achizitionat deja in primul trimestru al acestui an.

Kawei EV7

Dacă în trecut camionetele pick up erau asociate mai degraba cu peisajul automobilistic din Statele Unite (primul automobil de acest gen din lume fiind construit in aceasta tara in 1913, numit Model T Runabout with Pickup Body), în zilele noastre popularitatea acestor tipuri de autovehicule a crescut si la noi, si ne putem astepta la o tendinta crescatoare in acest sens si in urmatorii ani.

Pick up truckuri populare

Inainte de fiecare sesiune de conducere off road, masina necesita o pregatire in prealabil. Indiferent ca esti experimentat sau abia incepi sa descoperi pasiunea pentru acest tip de conducere, este esential sa te asiguri ca masina ta este echipata cu toate accesoriile auxiliare corespunzatoare.

Anvelope potrivite pentu off road iarna

Stim deja ca esti pasionat de off road si ca adori aventura, insa te-ai pregatit pentru sezonul rece? Iarna se aproprie rapid si cu siguranta te va intampina atat pe tine cat si pe masina ta cu cateva mici surprize: straturi consistente de zapada, polei si poate chiar derapaje. Indiferent de anotimp, e important sa te asiguri ca practici off road-ul in conditii de siguranta.

Off Road Iarna

Nu este nici un secret ca in zilele noastre cea mai folosita sursa de informatii este internetul izvor nesecat de bunatati informationale pe care il folosim si noi, cei de la pick-up.ro. De foarte multe ori gasim siteuri utile nu numai noua dar si clientilor nostrii. In inregistrarea de blog care urmeaza ne-am gandit sa-ti prezentam o pagina web despre care credem ca iti va acapara si tie atentia.

wikiloc

 Bineinteles ca da, pasiunea pentru off road nu dispare odata cu schimbarea anotimpului. Daca mai esti deschis si la inovatii, sa testezi noi tehnologii atunci sistemul de senile Dominator Tracks al celor de la American Track Truck este conceput pentru tine.

Dominator winter off road

Cauti un troliu de vanzare usor de manevrat dar mai ales durabil? Exista multe modele disponibile pe piata, insa cum poti stii sigur care este cel potrivit pentru tine?

warn winch

Pagini

  • Afisare pagina 1 din 8 pagini