CONTACT

EMAIL
info@pick-up.ro

TELEFON
+40-(0)-743-296-296
+40-(0)-752-417-417
+40-(0)-756-087-089

ADRESA
Str Principala (E60)
nr. 397/H/6,
Corunca 547367
jud. Mureș

Click pentru detalii

Blog

Inainte de fiecare sesiune de conducere off road, masina necesita o pregatire in prealabil. Indiferent ca esti experimentat sau abia incepi sa descoperi pasiunea pentru acest tip de conducere, este esential sa te asiguri ca masina ta este echipata cu toate accesoriile auxiliare corespunzatoare.

Anvelope potrivite pentu off road iarna

Stim deja ca esti pasionat de off road si ca adori aventura, insa te-ai pregatit pentru sezonul rece? Iarna se aproprie rapid si cu siguranta te va intampina atat pe tine cat si pe masina ta cu cateva mici surprize: straturi consistente de zapada, polei si poate chiar derapaje. Indiferent de anotimp, e important sa te asiguri ca practici off road-ul in conditii de siguranta.

Off Road Iarna

Nu este nici un secret ca in zilele noastre cea mai folosita sursa de informatii este internetul izvor nesecat de bunatati informationale pe care il folosim si noi, cei de la pick-up.ro. De foarte multe ori gasim siteuri utile nu numai noua dar si clientilor nostrii. In inregistrarea de blog care urmeaza ne-am gandit sa-ti prezentam o pagina web despre care credem ca iti va acapara si tie atentia.

wikiloc

 Bineinteles ca da, pasiunea pentru off road nu dispare odata cu schimbarea anotimpului. Daca mai esti deschis si la inovatii, sa testezi noi tehnologii atunci sistemul de senile Dominator Tracks al celor de la American Track Truck este conceput pentru tine.

Dominator winter off road

Cauti un troliu de vanzare usor de manevrat dar mai ales durabil? Exista multe modele disponibile pe piata, insa cum poti stii sigur care este cel potrivit pentru tine?

warn winch

Ti-ar placea sa iti dotezi masina cu un bullbar auto? Avem o veste buna pentru tine: un bullbar se monteaza usor folosind instructiunile primite odata cu produsul. Insa, acest lucru depinde foarte mult de tipul de bullbar achizitionat si de modelul vehiculului caruia ii este destinat.

Bullbar

 

Da, de acum exista!

Nu demult ne miram citind stirea despre un studiu al fabricantului de masini despre intentia acestuia de a lansa un model pick-up, dar totusi eram curiosi cum ar fi un Mercedes camioneta. Iata momentul a sosit.

Mercedes pick up

Un eveniment unic in acest domeniu, si chiar primul de acest gen din Europa Centrala si de Est dedicat in special utilizatorilor de pick-upuri, masinilor 4x4 si nu numai, a avut loc recent in incinta pistei de circuit de curse auto Hungaroring in Ungaria.Participanti

Ce este Toyota Hilux RC? Nicidecum un nou model al fabricantului de mașini ci un model de mașină telecomandată la scară de 1:10 a Toyotei Hilux fabricat de la fel de celebra companie japoneză de automodele Tamiya. Nu demult câțiva entuziaști ai autoturismelor s-au gândit să testeze câte mașini telecomandate ar avea nevoie pentru a tracta fratele lor mai mare.toyota hilux tamiya

Nici anul 2016 nu a trecut neobservat pe piața camionetelor. Fabricanții acestei categorii de autovehicule nu s-au lăsat așteptați cu lansarea modelelor noi. Una dintre jucătorii de marcă a acestei categorii este noua Toyota Hilux, al optulea model al fabricantului de când este pe piață, din anul 1968.

Pagini

  • Afisare pagina 1 din 7 pagini