CONTACT

EMAIL
info@pick-up.ro

TELEFON
+40-(0)-743-296-296
+40-(0)-752-417-417
+40-(0)-756-087-089

ADRESA
Str Principala (E60)
nr. 397/H/6,
Corunca 547367
jud. Mureș

Click pentru detalii

Blog

Cauti un troliu de vanzare usor de manevrat dar mai ales durabil? Exista multe modele disponibile pe piata, insa cum poti stii sigur care este cel potrivit pentru tine?

warn winch

Ti-ar placea sa iti dotezi masina cu un bullbar auto? Avem o veste buna pentru tine: un bullbar se monteaza usor folosind instructiunile primite odata cu produsul. Insa, acest lucru depinde foarte mult de tipul de bullbar achizitionat si de modelul vehiculului caruia ii este destinat.

Bullbar

 

Da, de acum exista!

Nu demult ne miram citind stirea despre un studiu al fabricantului de masini despre intentia acestuia de a lansa un model pick-up, dar totusi eram curiosi cum ar fi un Mercedes camioneta. Iata momentul a sosit.

Mercedes pick up

Un eveniment unic in acest domeniu, si chiar primul de acest gen din Europa Centrala si de Est dedicat in special utilizatorilor de pick-upuri, masinilor 4x4 si nu numai, a avut loc recent in incinta pistei de circuit de curse auto Hungaroring in Ungaria.Participanti

Ce este Toyota Hilux RC? Nicidecum un nou model al fabricantului de mașini ci un model de mașină telecomandată la scară de 1:10 a Toyotei Hilux fabricat de la fel de celebra companie japoneză de automodele Tamiya. Nu demult câțiva entuziaști ai autoturismelor s-au gândit să testeze câte mașini telecomandate ar avea nevoie pentru a tracta fratele lor mai mare.toyota hilux tamiya

Nici anul 2016 nu a trecut neobservat pe piața camionetelor. Fabricanții acestei categorii de autovehicule nu s-au lăsat așteptați cu lansarea modelelor noi. Una dintre jucătorii de marcă a acestei categorii este noua Toyota Hilux, al optulea model al fabricantului de când este pe piață, din anul 1968.

E vară, e soare, a început perioada concediilor. În această perioadă a anului ești mai mobil, călătorești tot mai mult de la munte la mare, în orașe aglomerate sau sătucuri ascunse printre munți sau câmpii, pe asfalt sau off road. Cu o utilitară pick up  orice destinație este la îndemână.

    Aflata la cea de-a 12-a generatie de modele de camionete pick-up, producatorul japonez Nissan reuseste sa fie in ton cu noile tendinte de pe piata auto mondiala.Nissan 

Desi europenilor le-a trebuit ceva timp ca sa se obisnuiasca cu forma robusta a modelelor pick-up, iata ca, incepand cu anul 2014, acest tip de autovehicul de dimensiuni mari a inceput sa fie din ce in ce mai cerut pe piata autoturismelor.

Ford Ranger 2016  

Pagini

  • Afisare pagina 1 din 7 pagini