Blog

Inainte de a va cumpara o masina mica luati in considerare atuurile autoutilitarelor pick-up! Indiferent de marcă pickup-urile tind să devină foarte repede preferința numărul unu al familiilor și este in topul cautarilor deceniului. Se poate observa o creștere substanțială a prezenței pickup-urilor pe drumurile publice.

Preferința multora, autoutilitara pick up

Lansarea în noiembrie 2019 a autoutilitarei Cybertruck pickup-ul electric al companiei Tesla a fost fără îndoială una dintre evenimentele automobilistice cele mai importante și cele mai așteptate din anul trecut, fanii așteptând cu sufletul la gură momentul.

Achiziționarea unui pickup este o aventură palpitantă în care trebuie să iei o grămadă de decizii importante legat de caracteristicile tehnice ale mașinii, de preț, de accesoriile disponibile (hardtop, închidere benă, troliu, reflectoare suplimentare) etc.

Pick up Chevrolet Silverado multicolor

În această lună am reamintit avantajele accesorizării unui pick up cu închidere de benă. Pe lângă cele amintite se mai poate lărgii funcționalitatea acestuia prin montarea (în funcție de anotimp) a unui suport pentru schiuri sau pentru biciclete.

Inchidere benă din panouri fotovoltaice

Cursa pentru construirea autoutilitarelor pick up cu calități extreme, cu putere, fiabilitate și alte caracteristici ieșite din comun este continuă spre marea bucurie a fanilor acestei categorii de automobile. Din fericire inginerii constructori auto au o pasiune pentru depășirea limitelor o sete insațibilă pentru nou.

Ford Ranger Tremor o autoutilitară terifiantă

Pagini

  • Afisare pagina 1 din 29 pagini

Producatori

Despre noi

Pe site-ul Pick-Up.ro găseşti hardtop, închidere de benă (fullbox), capitonaj de benă, reflectoare, troliu warn, bare de inox (bullbar, rollbar, prag lateral, bară spate, bullbar off-road), de asemenea multe alte accesorii de pick-up (Amarok, Hilux, Ranger, L200, D-max) şi SUV, cum ar fi: plug de zăpadă, sărăriţă, cort de expediţie montabil pe maşină, anvelope off-road, scuturi, sisteme de suspensie, chingi şi cârlige.