CONTACT

EMAIL
info@pick-up.ro

TELEFON
+40-(0)-743-296-296
+40-(0)-752-417-417
+40-(0)-756-087-089

ADRESA
Str Principala (E60)
nr. 397/H/6,
Corunca 547367
jud. Mureș

Click pentru detalii

Blog

Proiect pornit la drum in 2015 ca rodul parteneriatului dintre Automobilul Clubul Roman si Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Cartea de salvare a autoturismului inca creeaza confuzii si temeri in legatura cu obligativitatea pastrarii acestuia la bordul masinii si daca este cineva pasibil la amenda daca nu are documentul tiparit si asezat la parasolarul din dreptul soferului.

Carte de Salvare la Bord Pick up

Daca tanjesti pentru o aventura off road extrem cu pick up truck, atunci parcurgerea celor 563 de kilometrii de la Cercul Polar strabatute de super atletul bistritean Tiberiu Useriu triplu castigator al acestui concurs numit 6633 Arctic Ultra, poate fi o optiune. Camioneta cea mai potrivita pentru o astfel de misiune este noua Toyota Hilux AT35.

Model Toyota Hilux AT35 pentru off road extrem

Esti pe punctul de a planifica o excursie sau drumetie la munte ori la mare? Vrei sa alegi o optiune proprie de cazare si esti in dubii daca ti se potriveste un cort de expeditie sau un vehicul de agrement? I-ti venim noi in ajutor si identificam impreuna care sunt avantajele si dezavantajele in ambele cazuri, ca sa iti facem alegerea mai usoara!

Cort de expeditie si vehicul de agrement

Te-ai saturat de hardtopul vechi si l-ai schimbat cu unul nou, sau uzura si-a spus cuvantul si ai de gand sa-l schimb in viitorul apropiat? Cu un hardtop nou te putem ajuta oricand, dar cum ramane cu cel vechi. Poate il vinzi ca hardtop second hand, dar daca nu reusesti iti sugeram doua ponturi haioase dar utile, ca sa nu trebuiasca sa-l duci la fier vechi.

Hardtop-refolosit

Daca sezonul concursurilor off road a inceput deja in Valcea pe 16 martie cu Cupa X3M, peste doar cateva zile va lua startul si Campionatul National de Off Road. Prima etapa se va desfasura in inima Transilvaniei în localitatea Gilau, judetul Cluj in perioada 29 martie - 1 aprilie 2018, organizatorul evenimentului fiind Clubul Transsylvania Offroad.

Cupa Banca Transilvania off road 2018

Luna trecuta Felipe Munoz un analist pasionat al pietei auto, apreciat si recunoscut pe plan mondial a publicat un vast articol pe site-ul www.jato.com despre tendintele si evolutia pietei masinilor SUV in 2017. In continuare iti prezentam aspectele cele mai interesante al acestei analize.

VolvoXC40 masina anului 2018

Prima editie a Salonului auto de la Geneva a avut loc in anul 1905 si a fost recunoscut de OICA (Organizatia Internationala a Constructorilor Auto) in anul 1924. De atunci Salonul International Auto de la Geneva a devenit una dintre cele mai populare din Europa si una dintre cele 5 majore recunoscute de OICA.

Afis Salonul International Auto Geneva

Foto: www.gims.swiss/en/

Indiferent de marca sau a anului de fabricatie al camionetei tale, consumul de carburant poate fi optimizat, si redus. In mare parte acest lucru depinde de tine, de modul in care conduci si de felul in care ti cont de starea tehnica a masinii tale. Conducand atent, anual poti sa faci economii insemnate in bugetul familiei tale.

Reducerea consumului de combustibil

Da ai dreptate modificarea unei masini pentru off road este mai degraba o chestiune practica si nu teoretica pentru cei care deja au vechime in acest tip de aventura. Dar ce fac incepatorii care vor sa se apuce de off road de acum incolo?

Body lift masini 4x4 pentru off road

Primavara calendaristica incepe cu un eveniment tentant pentru cei interesati de domeniul automobilistic din tara. Dupa 11 ani de pauza in perioada 23 martie – 1 aprilie, adica la nici o saptamana dupa Salonul Auto de la Geneva, capitala va fi gazda Salonului International de Automobilism Bucuresti.

Salonul International de Automobilism Bucuresti

Pagini

  • Afisare pagina 1 din 8 pagini