Blog

La volanul unui pick up poți avea sentimentul că ești „Regele Șoselelor” și ai putea crede că ești în cel mai sigur vehicul, nu? Când vine vorba de siguranță trebuie ținut cont de anumiți factori. De aceea testele Euro NCAP sunt un aspect pe care tot mai mulți clienți se bazează la achiziția unei mașini.

Ai un pick up și te-ai decis că este momentul să îl personalizezi? Fie că îl folosești la muncă și ai nevoie de un hardtop sau o închidere de benă ca să îți poți lăsa toate sculele peste noapte în siguranță și ferite de ploaie, fie că ești pasionat de off road și cauți un troliu care să nu te lase la greu, ești în punctul în care trebuie să îți alegi locul de unde vei cumpăra accesoriul dorit.

Doua depozite accesorii pick up

Salut,

Dacă ai cumpărat un accesoriu de la noi de pe site și urmează să ne vizitezi, cu siguranță aceste informații îți vor fi de folos.

predare

Față de autoturisme, autoutilitarele pick up au un mare atu când vine vorba de distanțele parcurse. Chiar dacă ambele au rezervorul plin, datorită caracteristicilor din dotare pick up-urile vor parcurge distanțe mai mari. Datorită avansului tehnologic din ultimii ani și a fiabilitații din ce în ce mai ridicate a motoarelor, pickup-urile au devenit mașini din ce în ce mai economice.

Care este pick-up-ul cu cel mai redus consum?

Pentru împătimiții curselor off road Raliul Dakar este un eveniment la fel de important precum este Campionatul Mondial de Fotbal pentru microbiști. Pe 3 ianuarie 2021 în Jeddah, Arabia Saudită se va da startul unei noi ediții al acestui eveniment automobilistic de marcă. Dacă debutul celui mai dur raliu al lumii se dă în mai puțin de o lună pregătirea traseului a fost demarată încă din luna septembrie.

Pagini

  • Afisare pagina 1 din 31 pagini
Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Producatori

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×