Blog

Deși la prima vedere Fordul pick-up din imagine pare a fi mașina unui participant la raliul Dakar, care a parcat undeva în deșert după o furtună de nisip, dar în realitate acesta este unul dintre pick-up-urile cu ”propulsie manuală”, realizat de către un tâmplar vietnamez iscusit.

Iarna va veni în curând, și, inevitabil, va aduce cu ea precipitațiile specifice. Dacă ți-ai adaptat anvelopele pentru drumuri mai alunecoase, lanțul antiderapant este pregătit în lada utilitară din benă, troliul este în stare funcțională atunci ai redus semnificativ numărul surprizelor care te pot paște în timpul călătoriilor în acest anotimp.

Cărucior sărăriță manuală Meyer

În această perioadă, peste ocean duelul pentru supremație nu se dă numai între Trump și Biden ci și în rândul fabricanților autoutilitarelor pick up electrice. Pe lângă marii jucători precum Tesla cu Cybertruck, Ford cu F-150 sau Hummer EV al celor de la General Motors nici startup-urile de profil nu se lasă mai prejos și încearcă să animeze și mai mult acest concurs.

Pickup electric Atlis XT

Orice accesoriu montat pe pick up are nevoie, din când în când, de întreținere.. Unele accesorii necesită și cunoștințe tehnice mai aprofundate pe care le poate executa doar un service autorizat dar sunt și unele proceduri simple, pe care le poți face chiar tu. Curățirea cablului troliului este una dintre acestea.

Troliu Warn în acțiune

În 2014 tot în luna octombrie Dacia prezenta prima versiune de pick-up Duster, însă cele 500 de unități fabricate aveau destinația bine specificată: OMV Petrom. Vărul Daciei pick up, Renault Duster Oroch prezentat în 2015 nu a fost comercializat în Europa servind numai piața Americii Latine.

Dacia Duster pick up momentan cel mai ieftin pick up 4x4 single cab

Pagini

  • Afisare pagina 1 din 30 pagini
Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Producatori

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×