Iunie 2020

O autoutilitară pick up este un cal de povară, conceput mai ales să tracteze, să transporte încărcături și sarcini dar viața modernă solicită și alte calități, cum ar fi de exemplu să poată să țină pasul cu viteza din trafic. Din fericire pickup-urile stau foarte bine și la acest capitol cu modele agile care prind rapid suta la oră.

Top-accelerați-autoutilitare-pick-up

O întrebare pe care o primim regulat despre troliuri montate pe autoutilitara pick up. Ce se poate face pentru a menține troliul Warn si nu numai în cea mai bună stare de funcționare posibilă? Vestea bună este că nu trebuie făcut nimic extraordinar, doar câteva procedee de control simple pentru a asigura troliului o durată de viață cât mai lungă.

 

Nissan Navara cu troliu Warn

Foarte des suntem întrebați care este cel mai bun pick up achiziționabil în țară iar răspunsul nostru mai în glumă: este pickup-ul din garaj. Varianta serioasă a răspunsului la întrebare este că depinde foarte mult de nevoile fiecărui potențial cumpărător și care o să fie modul de exploatare căruia trebuie să îi facă față autoutilitara.
Top vânzări pick up

Producatori

Despre noi

Pe site-ul Pick-Up.ro găseşti hardtop, închidere de benă (fullbox), capitonaj de benă, reflectoare, troliu warn, bare de inox (bullbar, rollbar, prag lateral, bară spate, bullbar off-road), de asemenea multe alte accesorii de pick-up (Amarok, Hilux, Ranger, L200, D-max) şi SUV, cum ar fi: plug de zăpadă, sărăriţă, cort de expediţie montabil pe maşină, anvelope off-road, scuturi, sisteme de suspensie, chingi şi cârlige.
×