CONTACT

EMAIL
info@pick-up.ro

TELEFON
+40-(0)-743-296-296
+40-(0)-752-417-417
+40-(0)-756-087-089

ADRESA
Str Principala (E60)
nr. 397/H/6,
Corunca 547367
jud. Mureș

Click pentru detalii

Cum cumpar

Dupa ce ati ales o categorie de produse – hardtop, inchidere de bena, capitonaje, reflectoare, bare din inox, troliuri Warn etc, navigati in meniul din stanga, pentru a ajunge la produsul potrivit marcii/modelului masinii dumneavoastra.

in momentul in care  ati gasit un produs care se potriveste  nevoilor dumneavoastra, completand toate campurile obligatorii aferente unui produs – marca, model, tip caroserie, stare, model produs, din dreapta produsului, apasati butonul:
Adaugare produs in cos

Pe masura ce adaugati produse in cosul de cumparaturi, acestea se vor evidentia in Cosul dumneavoastra de cumparaturi, din partea de sus, dreapta a paginii, de sub meniul principal, sau din headerul paginii. Aici puteti vedea ce produse aveti in cosul de cumparaturi.

VEZI COsUL – este o optiune pentru a edita continutul cosului, dupa ce ati deschis cosul de cumparaturi in una din cele trei variante posibile prezentate mai jos.

Pentru a vizualiza cantitatile si valorile produselor selectate, apasati pe pictograma cu cosul de cumparaturi descrisa mai sus. In aceasta pagina puteti efectua urmatoarele operatii:

  • puteti modifica cantitatile, introducand cantitatea dorita in caseta de cantitate, sau apasand butonul +/- din dreptul cantitatii
  • puteti sterge un articol din cosul de cumparaturi apasand pe butonul Eliminare " x "

 

 

Dupa ce ati finalizat adaugarea produselor dorite in cosul de cumparaturi, apasati butonul CASA, si ajungeti in pagina „Plaseaza comanda”, unde parcurgeti cei 6 pasi necesari plasarii efective a comenzii.

Pasul 1. Puteti comanda un produs, fie prin crearea unui cont nou de utilizator, fie fara inregistrare.

Pasul 2. La „Detalii despre cont si facturare”, este foarte important sa alegeti orasul corect din lista pusa la dispozitie, fara a introduce dumneavoastra manual acel Oras, pentru a obtine taxa de transport corect calculata.

Pasul 3. Daca adresa dumneavoastra de facturare este aceeasi cu adresa de livrare, bifati casuta de la Pasul 2, iar informatiile vor fi trecute automat la Pasul 3 „Detalii despre livrare”.
Altfel, daca datele de livrare difera de cele de facturare, completati informatiile adresei de livrare la  Pasul 3.

Pasul4. La „Metoda de livrare” veti avea taxa de transport cu TVA inclus, a curierului Urgent Curier, ce se adauga la valoarea totala a facturii.

Pasul 5. La „Metoda de plata” alegeti una din cele 3 variante disponibile – PayU, Plata la livrare, Plata prin virament bancar.  Pentru a putea trece la ultimul pas inainte de finalizarea comenzii, este necesar sa bifati casuta privind acceptarea Termenilor si Conditiilor.

Pasul 6. La aceasta sectiune de „Confirmarea comenzii”  aveti o prezentare completa a produsului achizitionat, a pretului cu si fara TVA, a taxelor de transport si a sumei totale de plata, in Euro sau Ron, in functie de varianta pe care o preferati.

Echipa noastra va sta mereu la dispozitie pentru a va ajuta sa va alegeti produsele cele mai potrivite necesitatilor dumneavoastra!

Română