CONTACT

EMAIL
info@pick-up.ro

TELEFON
+40-(0)-743-296-296
+40-(0)-752-417-417
+40-(0)-756-087-089

ADRESA
Str Principala (E60)
nr. 397/H/6,
Corunca 547367
jud. Mureș

Click pentru detalii

Garantie si returnare

Produsele Pick-Up.Ro sunt destinate exclusiv folosirii pe terenuri accidentate (off-road). Responsabilitatea pentru eventualele accidente sau daune cauzate de folosirea incorecta si in imprejurari neadecvate revine in totalitate utlilizatorului!

GARANTIE EXTINSA   

Doriti sa va extindeti garantia produsului achizitionat marca Pick-Up.ro cu 1 an? Nimic mai simplu! Va rugam sa cititi cu atentie cele de mai jos si in doar cateva minute puteti beneficia de acest serviciu!

Atentie! Garantia extinsa se acorda utilizatorilor finali ai produselor prin simpla completare a formularului regasit pe site-ul nostru, putin mai jos (cu toate datele solicitate complete). Produsele trebuie sa fie achizitionate in decursul a ultimelor 40 zile de la societatea Pick-Up SRL sau de la un dealer autorizat! Categoriile de produse care se incadreaza la acest serviciu sunt: Hardtop-urile - modelele GSE, CME, GWE, CME-W. Inchiderile de bena modelele: SCR Sport Cover, Top Star II, Easy45II. 

Va rugam sa completati datele solicitate mai jos in formular, dupa care sa il trimiteti prin email la adresa info@pick-up.ro sau la numarul de fax 0265-210564, pentru a beneficia de 1 an de extra-garantie:

Formular de extra-garantie:

Formular ExtraGarantie

Daca intampinati probleme in a descarca formularul (se poate face foarte usor cu click dreapta>copy>paste in word de exemplu) sau va este dificil sa gasiti toate datele solicitate in acest formular, va rugam sa ne contactati si noi va vom ajuta cu tot ceea ce este necesar pentru a va putea bucura de aceasta optiune.

 

GARANTIE

S.C. Pick Up S.R.L., acorda garantie pentru toate gamele de produse distribuite dupa cum urmeaza, cu conditia ca produsul in garantie sa aiba lipita pe ea matricea Pick Up!

 

1. Produsele pick-up.ro, sunt testate amanuntit in toate fazele de productie. Aceasta reprezinta garantia ca toate produsele pick-up.ro sunt lipsite de orice fel de neajunsuri sau probleme datorita materialului folosit precum si fabricatiei. În conditii de utilizare normala, producatorul acorda pentru produse o perioada de garantie de un an, ce poate sa fie solicitata de la SC. Pick Up SRL., precum si de la retelele de service autorizate de SC. Pick Up SRL. Pentru produsul inlocuit, asiguram inca un an de garantie.
Garantia nu cuprinde: spargerea, fisurarea sau zgarierea geamurilor, rasucirea, deformarea, ruginirea precum si zgarierea telescoapelor dupa montare. Produsele pick-up.ro, alaturi de tapiteriile pentru bena furnizate de SC. Pick Up SRL., asigura impermeabilitate maxima. În cazul reparatiilor in garantie, cheltuielile de transport pana la service-ul autorizat cel mai apropiat sunt suportate de client. În cazul folosirii pe terenuri accidentate trebuie avut in vedere ca suruburile de fixare sa fie verificate si la nevoie stranse periodic

 

2. Pentru capitonajul de bena asiguram garantie pe viata in conditii de utilizare normala. În cazul in care in platoul masinii apar stricaciuni si din aceasta cauza capitonajul din bena va fi deteriorata, produsul (capitonajul) isi pierde garantia.

 

3. Produsele Pick-Up.Ro, WARN sunt fabricate pe baza experientelor acumulate si sunt testate mai multe luni pentru a asigura buna lor functionare. Pentru materia prima folosita precum si manopera, producatorul acorda garantie un an care poate sa fie solicitata de la SC. Pick Up SRL. sau de service-rile autorizate de acesta, daca se dovedeste ca produsele defecte au fost folosite conform descrierii tehnice in conditii de utilizare normala.

 

4. Pentru reflectoarele din gama Pick-Up.Ro, IPF, Vision-X se acorda o garantie de un an, in conditii de utilizare normala, pentru materia prima folosita si pentru manopera.
Garantia nu cuprinde: spargerea, fisurarea sau zgarierea lentilelor precum si a carcaselor lampii cauzate de pietre sau alte obiecte si care au fost cauzate dupa montarea lampii pe masina.

 

5. Pentru carligele de remorcare termenul de garantie este de 18 luni de la data vanzarii dar nu mai mult de 24 luni de la data fabricarii. Garantia nu se refera la elementele supuse frecarii, ci la eventualele defecte de fabricatie.

În cazul reparatiilor in garantie, cheltuielile de transport pana la service-ul autorizat cel mai apropiat sunt suportate de client.
Produsele cumparate isi pierd garantia in cazul in care sunt montate de service-uri neautorizate, neapartinand retelei de service autorizate de SC. Pick Up SRL., sau daca au fost utilizate in mod necorespunzator.

Totodata conditiile de garantie exclud daunele suferite in urma focului, a calamitatilor naturale care au ca urmare distrugerea totala sau partiala a produsului.

30 zile drept de retur   

Banii inapoi

Prin prisma faptului ca produsele comercializate de societatea Pick Up SRL indeplinesc toate standardele calitative europene aflate in vigoare (Certificate TUV, Omologari UE, Certificari RAR etc.) ne bucuram sa va informam ca a fost posibila adoptarea politicii de "30 ZILE DREPT DE RETUR"  - fiind prima firma care activeaza in acest domeniu si care introduce acest tip de serviciu.

Pentru a putea beneficia de acest serviciu, e nevoie sa ne anuntati cel tarziu in a 30-a zi calendaristica , dupa data emiterii facturii, si sa aveti formularul de retur completat cu toate datele solicitate in acesta - va rugam solicitati acest formular de la departamentul vanzari. De asemenea produsul(ele) trebuie sa fie in stare perfecta, cat si ambalaj nedeteriorat (nu se considera ambalaj deteriorat, ambalajele desfacute corespunzator si reambalate in starea initiala).

In cazul in care produsul returnat prezinta ambalaj deteriorat sau incomplet, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii
lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea acestuia,
suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.
In cazul in care se tot repeta aceste retururi, le vom considera abuzive si ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea acestora.

 

De asemenea, toate cheltuielile de retur aferente (costuri de transport etc.) sunt suportate in intregime de catre cumparator.                                                                           

 

Formularul de comanda semnat si stampilat de catre cumparator si SC Pick Up SRL echivaleaza cu contract de vanzare - cumparare valabil incheiat intre parti. Drepturile de garantie pot fi validate cu ajutorul cartelei de garantie.

Fisa de garantie *

Certificat de garantie

1) Se completeaza cu numele cumparatorului sau a utilizatorului
2) Se completeaza cu tipul si anul fabricatiei a masinii
3) Se completeaza cu produsul (ele) cumparate (daca sunt mai multe produse se trece fiecare produs in linie separata
4) Se completeaza cu data achizitionarii produsului (montarii)
5) Se completeaza cu numele service-lui care a efectuat montarea + semnatura stampila
6) Se completeaza daca in timpul montarii au fost observate nereguli de catre personalul de service

*o copie a fisei de garantie complectata se trimite la nr de fax: 0265-210-564 imediat dupa montarea produsului pe autovehicul.

Română