CONTACT

EMAIL
info@pick-up.ro

TELEFON
+40-(0)-743-296-296
+40-(0)-752-417-417
+40-(0)-756-087-089

ADRESA
Str Principala (E60)
nr. 397/H/6,
Corunca 547367
jud. Mureș

Click pentru detalii

Garantii/Beneficii

Callback

Garantia Callback:

Ai nevoie de informatii legate de produsele sau serviciile noastre? Trimite-ne un SMS cu numarul tau la 0743 296 296 si te sunam in cel mai scurt timp. Telefonic te putem ajuta cu informatii despre produse, serviciile noastre, garantiile noastre, chiar daca ai retineri in achizitionarea produselor de la noi. In plus, ca sa iti dovedim acest lucru, am creat si o garantie: daca nu revenim cu un telefon* in 23 de minute de la primirea mesajului tau, in caz de achizitionarea oricarui produs, primesti  5% discount!

*Atentie: timpul limita este valabil pentru o convorbire telefonica si nu trimiterea ofertei prin mail!

** Valabil doar in zilele de lucru in timpul programului: L-J: 7-18.00, V: 7- 16.45


Garantia asistentei

Garantia asistentei:

Sunteti prima data pe site? Doriti infomatii legate de accesorii/servicii, aveti nevoie de sfaturi utile referitoare la folosirea lor? Ati cumparat un accesoriu si nu sunteti sigur de modul de montare? Indiferent de problema intampinata, echipa pick-up.ro va sta la dispozitie in fiecare zi a saptamanii intre orele 07-22 . In afara acestor ore va rugam lasati un mesaj pe site-ul nostru ori pe unul dintre numerele de telefon si vom reveni la Dvs in cel mai scurt timp posibil.


 

Garantia livrarii produselor la timp

Garantia livrarii produselor la timp:

Firma noastra garanteaza livrarea accesoriilor comandate la termenele prestabilite de catre client si echipa de vanzari a societatii. In cazul accesoriilor nelivrate la timp, indiferent de cauza, Pick-Up.ro acorda despagubiri de intarziere, eventuale neplaceri cauzate, in cuantum de 1%/zi din valoarea accesoriilor nelivrate la timp. Cuantumul despagubirii nu poate depasi valoarea accesoriilor in cauza. Daca intarzierea depaseste 30 de zile lucratoare comanda se livreaza GRATUIT iar contravaloarea va fi rambursata clientului in totalitate in termen de maxim 5 zile lucratoare sau se poate utiliza la urmatoarea comanda la alegere.


 

Garantia alternativei

Garantia alternativei:

In cazul comenzii unui hardtop / inchideri de bena (hardcover / fullbox), indisponibile pe stoc, va punem la dispozitie o varianta provizorie de protectie a bunurilor transportate, pana la onorarea comenzii. Conditia acestei garantii este ca accesoriul comandat sa fie achitat integral in avans iar cel provizoriu sa fie montat/demontat in service-ul pick-up.ro situat in Tg Mures. Distrugerea in totalitate sau partiala a accesoriului provizoriu atrage dupa sine plata despagubirii la valoarea de piata.


 

Garantia compatibilitatii

Garantia compatibilitatii:

Pick-Up.ro va garanteaza ca produsul expediat/comandat, este compatibil cu datele masinii furnizate de catre Dvs, care sunt consemnate si luate la cunostinta prin intermediul formularului de comanda. In cazul in care produsul nu este compatibil, societatea noastra isi ia angajamentul ca pentru fiecare zi de intarziere de la data trimiterii produsului gresit, primiti 1% din valoarea produsului achizitionat ca si discount la o comanda viitoare, urmand ca in cazul intarzierilor mai mari de 30 de zile, sa primiti produsul in mod GRATUIT (rambursarea integrala a sumei platite). In caz de comanda a mai multor produse, despagubirea se acorda in mod expres doar din valoarea produsului/produselor care nu sunt compatibile.


 

Satisfactiei

Garantia satisfactiei:

Compania Pick-Up.ro s-a straduit de-a lungul a celor peste 15 ani de activitate sa selecteze si sa distribuie DOAR produse de calitate superioara. Drept urmare, Pick-Up.ro isi i-a angajamentul in fata clientului, ca in cazul nemultumiri fata de produsul achizitionat sau de serviciile prestate in service-ul nostru situat in Targu Mures, aveti posibilitatea de a returna produsul si de a reclama montajul efectuat in termen de 30 zile calendaristice iar ulterior sa va primiti banii inapoi (in termen de max 7 zile calendaristice), daca nu, sa schimbati produsul cu un altul nou.


 

Importator Direct

Importator direct:

Societatea noastra s-a axat in special pe calitate si automat am incercat sa cautam producatorii de inchideri de bena, hardtop, capitonaje, troliuri , reflectoare pentru [model] care sa garanteze asta si sa stabilim o legatura directa astfel incat orice problema aparuta sa poate fi rezolvata cat mai repede si impreuna cu producatorul.


 

Piese de schimb

Piese de schimb:

Pentru marcile si produsele comercializate de Pick-Up.ro (capitonaj bena, inchidere bena, hardtop, troliu, reflectoare, accesorii de inox pentru [model]) nu trebuie sa va faceti griji in privinta garantiei sau pentru perioada de post garantie, deoarece asiguram piese de schimb atat din stoc in termen de 24 de ore, cat si la comanda fiind importate direct de la producator.


 

Suport Tehnic

Suport tehnic:

Toate produsele pentru [model] vin cu instructiuni de montaj/instalare dar in caz ca intampinati dificultati, colegii nostrii de la departamentul tehnic va stau la dispozitie si va ajuta in rezolvarea tuturor problemelor aparute. Daca totusi problemele persista, va stam la dispozitie cu service-ul nostru autorizat RAR din Targu Mures. In cazul in care montajul nu a fost efectuat corespunzator, firma noastra nu asigura cheltuielile de remediere/ de deplasare, DAR in cazul in care produsul se dovedeste a avea defectiuni, ne asumam costurile de remediere la service-ul nostru cat si costurile deplasarii in Targu Mures.


 

Gama variata

Produse omologate TUV, CE, RAR:

Potrivit reglementarilor aflate in vigoare, produsele pot fi montate exclusiv si numai in cazul in care acestea vin insotite de certificari de omologare RAR si internationale (TUV sau CE). Si nu in ultimul rand ca acestea sa fie montate intr-un service autorizat RAR. (hardtop, inchidere de bena, troliu, bullbar etc. pentru [model]).


 

Promotii lunare

Promotii lunare:

De-a lungul timpului am incercat mereu sa venim in intampinarea nevoilor clientilor si tot odata sa creem un mod de multumire pentru faptul ca au ales serviciile si produsele noastre pentru [model]. De aici rezulta o serie de promotii lunare/saptamanale oferind o serie de avantaje clientilor/partenerilor nostri.


 

Suport

Suport online:

Uneori deciziile sunt mai greu de luat sau uneori exista dubii cu privire la compatibilitatea produsului cu masina Dvs., dar pentru asta va stam la dispozitie atat pe email cat si la telefon sau online – live chat pe pagina web www.pick-up.ro pentru a facilita alegerea DVs.


 

Ramburs

Ramburs pret 30 de zile:

Daca in termen de 30 zile de la data facturarii va razganditi sau realizati ca produsul achizitionat nu corespunde nevoilor Dvs., atunci puteti returna produsul si il puteti schimba cu un altul sau puteti cere banii inapoi. Banii vor fi transferati in termen de 30 zile in contul bancar transmis de Dvs. iar cheltuielile de transport privind cheltuielile de retur a produsului comandat initial cad in sarcina clientului.


 

Deschidere colet

Deschidere colet la livrare:

Pentru a oferii o mai mare incredere si satisfactie clientilor nostri, toate coletele expediate prin curierat indiferent de marimea/greutatea lor (gen: hardtop-uri, inchidere de bena sau capitonaj de bena) pot fi deschise inainte de achitarea acestora, iar in cazul constatarii unor daune/neconcordante puteti alege intre a returna produsul si schimba cu un altul sau de a returna banii in termen de 30 zile. Deasemenea in acest caz beneficiati de un discount additional de 2% din urmatoarea comanda.

Română