CONTACT

EMAIL
info@pick-up.ro

TELEFON
+40-(0)-743-296-296
+40-(0)-752-417-417
+40-(0)-756-087-089

ADRESA
Str Principala (E60)
nr. 397/H/6,
Corunca 547367
jud. Mureș

Click pentru detalii

Informatii de livrare

  • Produsele fragile se expediaza cu valoare declarata.
  • In cazul in care livrarea se face cu o firma de curierat agreat de SC PICK-UP SRL, iar coletul ajunge deteriorat clientul va solicita in mod obligatoriu curierului intocmirea unui proces verbal in care sa se semnaleze dauna in momentul preluarii coletului. in caz contrar nu ne asumam nici un fel de raspundere.
  • In cazul in care preferati un alt transportator, se poate doar in cazul in care se plateste integral in avans produsul. In acest caz, transportul se face strict pe raspunderea dumneavoastra.
  • Firma noastra garanteaza livrarea accesoriilor comandate la termenele stabilite de comun acord de catre client si echipa de vanzari a societatii. In cazul accesoriilor nelivrate la timp, indiferent de cauza, Pick-Up.ro acorda despagubiri de intarziere, eventuale neplaceri cauzate, in cuantum de 1%/zi din valoarea accesoriilor nelivrate la timp. Cuantumul despagubirii nu poate depasi valoarea accesoriilor in cauza. Daca intarzierea depaseste 30 de zile lucratoare comanda se livreaza GRATUIT iar contravaloarea va fi rambursata clientului in totalitate in termen de maxim 5 zile lucratoare sau se poate utiliza la urmatoarea comanda la alegere.
  • Daca comanda dumneavoastra va fi transmisa pana la ora 14, expediere produselor se va face in aceeasi zi, cu livrare ziua urmatoare. Comanda primita dupa ora 14, implica expedierea comenzii a doua zi.
  • Pentru bunurile deteriorate din cauza transportului precum si a manipularii gresite trebuie intocmit un proces verbal in momentul predarii produsului, impreuna cu agentul livrator ca urmare a constatarii acestor daune. In caz contrar nu ne asumam nici un fel de raspundere.

 

Pentru orice intrebari in legatura cu o expediere va rugam sa ne sunati la 0743.296.296, sa ne contactati pe email, info@pick-up.ro -  sales@pick-up.ro - sales2@pick-up.ro sau direct in fereastra de chat de pe site destinata clientilor.

Română