Septembrie 2020

Temperaturile de afară încă nu prevestesc primele zăpezi și activitățile aferente acestui fenomen al naturii. Deși este încă toamnă cei care țin cont de proverbul iarna car și vara sanie își mai pot pregătii atât sania dar mai ales plugul de zăpadă.

Autoutilitare-pick-up-Ford-Ranger-echipate-cu-plug-de-zăpadă-Meyer

Inainte de a va cumpara o masina mica luati in considerare atuurile autoutilitarelor pick-up! Indiferent de marcă pickup-urile tind să devină foarte repede preferința numărul unu al familiilor și este in topul cautarilor deceniului. Se poate observa o creștere substanțială a prezenței pickup-urilor pe drumurile publice.

Preferința multora, autoutilitara pick up

Lansarea în noiembrie 2019 a autoutilitarei Cybertruck pickup-ul electric al companiei Tesla a fost fără îndoială una dintre evenimentele automobilistice cele mai importante și cele mai așteptate din anul trecut, fanii așteptând cu sufletul la gură momentul.

Achiziționarea unui pickup este o aventură palpitantă în care trebuie să iei o grămadă de decizii importante legat de caracteristicile tehnice ale mașinii, de preț, de accesoriile disponibile (hardtop, închidere benă, troliu, reflectoare suplimentare) etc.

Pick up Chevrolet Silverado multicolor

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×