Septembrie 2020

Temperaturile de afară încă nu prevestesc primele zăpezi și activitățile aferente acestui fenomen al naturii. Deși este încă toamnă cei care țin cont de proverbul iarna car și vara sanie își mai pot pregătii atât sania dar mai ales plugul de zăpadă.

Autoutilitare-pick-up-Ford-Ranger-echipate-cu-plug-de-zăpadă-Meyer

Inainte de a va cumpara o masina mica luati in considerare atuurile autoutilitarelor pick-up! Indiferent de marcă pickup-urile tind să devină foarte repede preferința numărul unu al familiilor și este in topul cautarilor deceniului. Se poate observa o creștere substanțială a prezenței pickup-urilor pe drumurile publice.

Preferința multora, autoutilitara pick up

Lansarea în noiembrie 2019 a autoutilitarei Cybertruck pickup-ul electric al companiei Tesla a fost fără îndoială una dintre evenimentele automobilistice cele mai importante și cele mai așteptate din anul trecut, fanii așteptând cu sufletul la gură momentul.

Achiziționarea unui pickup este o aventură palpitantă în care trebuie să iei o grămadă de decizii importante legat de caracteristicile tehnice ale mașinii, de preț, de accesoriile disponibile (hardtop, închidere benă, troliu, reflectoare suplimentare) etc.

Pick up Chevrolet Silverado multicolor

Producatori

Despre noi

Pe site-ul Pick-Up.ro găseşti hardtop, închidere de benă (fullbox), capitonaj de benă, reflectoare, troliu warn, bare de inox (bullbar, rollbar, prag lateral, bară spate, bullbar off-road), de asemenea multe alte accesorii de pick-up (Amarok, Hilux, Ranger, L200, D-max) şi SUV, cum ar fi: plug de zăpadă, sărăriţă, cort de expediţie montabil pe maşină, anvelope off-road, scuturi, sisteme de suspensie, chingi şi cârlige.
×