August 2020

În această lună am reamintit avantajele accesorizării unui pick up cu închidere de benă. Pe lângă cele amintite se mai poate lărgii funcționalitatea acestuia prin montarea (în funcție de anotimp) a unui suport pentru schiuri sau pentru biciclete.

Inchidere benă din panouri fotovoltaice

Cursa pentru construirea autoutilitarelor pick up cu calități extreme, cu putere, fiabilitate și alte caracteristici ieșite din comun este continuă spre marea bucurie a fanilor acestei categorii de automobile. Din fericire inginerii constructori auto au o pasiune pentru depășirea limitelor o sete insațibilă pentru nou.

Ford Ranger Tremor o autoutilitară terifiantă

Închiderea de benă este un accesoriu foarte popular în rândul posesorilor de autoutilitare pickup. Recent, luând în considerare preferințele și doleanțele clienților noștrii am mărit gama de produse  achiziționabile cu încă trei modele (Aviator, Speed și Galaxy).

Închidere de benă Speed montat de firma Pick Up pe un Toyota Hilux

O autoutilitară pick up se compune dintr-o grămadă de piese și accesorii auto. Dacă acestea funcționează corespunzător singurul miros pe care ar trebui să îl simți în habitaclu este aroma distinsă a odorizantului auto. Din când în când însă această stare de armonie este dată peste cap de stimuli olfactivi greu de suportat.

Mirosuri nedorite în pick up

Producatori

Despre noi

Pe site-ul Pick-Up.ro găseşti hardtop, închidere de benă (fullbox), capitonaj de benă, reflectoare, troliu warn, bare de inox (bullbar, rollbar, prag lateral, bară spate, bullbar off-road), de asemenea multe alte accesorii de pick-up (Amarok, Hilux, Ranger, L200, D-max) şi SUV, cum ar fi: plug de zăpadă, sărăriţă, cort de expediţie montabil pe maşină, anvelope off-road, scuturi, sisteme de suspensie, chingi şi cârlige.