Iulie 2020

Competiția Cupa ” BAJA ADRENALINE BORSEC ” din Campionatul National de Rally Raid 2020 se desfășoară în primul weekend din luna august 2020, perioada 1-2 august. Competiția este organizată de Asociatia Club sportiv ADRENALINE Motorsports, condusă de Mihai Chipăruș, și are loc în localitatea Borsec și împrejurimi.

Afiș Borsec Rally

Momentan popularitatea autovehiculelor pe gaz petrolier lichefiat este redusă, dar acest fapt se poate schimba odată cu pierderea din prestigiu a masinilor diesel. Din gama restrânsă de automobilele noi cu combustibil alternativ, Dacia Duster pe LPG este o excepție bine venită pe piața SUV-urilor.

Dacia-Duster-GPL-echipat

Din varii motive interesul pentru seriile limitate ale autoutilitarelor pick up este constantă. Tocmai din această cauză marii fabricanții de mașini din când în când ies la rampă cu câte un model mai special și mai unic. Nu demult Ford Ranger cu seria limitată Thunder, sau anul trecut Toyota cu Hilux Black Edition.

Ford Ranger Thunder Edition

Se pare că în curând încă o companie de automobile sud coreeană își v-a încerca norocul pe piața autoutilitarelor pickup. După modelul Musso al celor de la SsangYong, care are deja o istorie de aproape trei decenii și cei de la Hyundai s-au hotărât să încerce să acapareze atenția celor care îndrăgesc camionetele pick up.

Hyundai Santa Cruz pick up în Laponia

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×