Solicită ofertă

10 motive pentru care trebuie să alegi PICK-Up.ro

Ai un pick up și te-ai decis că este momentul să îl personalizezi? Fie că îl folosești la muncă și ai nevoie de un hardtop sau o închidere de benă ca să îți poți lăsa toate sculele peste noapte în siguranță și ferite de ploaie, fie că ești pasionat de off road și cauți un troliu care să nu te lase la greu, ești în punctul în care trebuie să îți alegi locul de unde vei cumpăra accesoriul dorit.

Doua depozite accesorii pick up

De multe ori Google este cel mai bun prieten când vine vorba despre căutări, însă de unde știi care este site-ul cel mai bun și ce trebuie să faci mai departe? Plus că odată ce ai accesat un site, vei fi bombardat cu o multitudine de produse din care TU trebuie să alegi cea mai bună variantă. Asta poate fi o provocare mare, chiar și pentru cunoscători.

După ce ai citit și ți-ai dat seama cam ce accesoriu îți dorești, îl adaugi în coș și...surpriza ”Stoc epuizat”!

Pare destul de stresant tot acest proces, nu?

Ei bine, Pick-up.ro te ajută să „scapi” de acest stres. Sau, cel puțin de surprizele neplăcute cu privire la lipsa produselor de pe stoc. Spre deosebire de concurență, avem avantajul de a deține două depozite mari, tocmai pentru a evita apariția mesajelor din categoria stocurilor epuizate.

În afară de asta, iată câteva motive bune pentru care să ne alegi pe noi:

  1. Pentru că am fost acolo atunci când alții nu erau: suntem cei mai vechi de pe piață, iar când vei alege Pick-up.ro vei simți experiența celor mai bine de 17 ani.

  2. Avem o echipă de experți și investim în procese tehnologice pentru a îmbunătăți eficiența și performanța serviciilor noastre: lângă certificările de la TUV Austria în ceea ce privește sistemul de management al calității și mediului, avem în portofoliu certificări RAR și E, care nu fac decât să ateste profesionalismul Pick-up.ro.

  3. E ușor să lucrezi cu noi. Suntem suficient de „mici” ca să ne pese, și suficient de „mari” ca să putem rezolva orice problemă: avem o echipă care este cu adevărat pasionată de ceea ce face și îți vei da seama de asta încă de la prima interacțiune cu noi.

  4. Ținem mereu cont de părerile specialiștilor care nu de puține ori oferă cele mai creative soluții: nu spunem „NU” provocărilor pentru că avem abilitățile și expertiza necesară pentru a găsi soluții.

  5. Punem SIGURANȚA pe primul loc: avem parteneri de încredere, efectuăm toate testele și obținem toate certificările necesare pentru ca TU să fii în siguranță cu produsele noastre.

  6. Adăugăm valoare, nu complicații: prețurile noastre sunt competitive și corecte, așa că nu te costă o avere să îți transformi mașina așa cum îți dorești. Nu suntem conduși de ideea de „a vinde” și cea mai importantă parte a procesului este consultanța. Înainte de a cumpăra produsul X, colegii noștri de la vânzări îți vor explica în cel mai mic detaliu toate avantajele și dezavantajele și te vor sfătui astfel încât să iei cea mai bună decizie. Uneori acest proces de consultanță poate dura niște ore bune...dar hei, am spus că facem totul cu pasiune, nu? laugh

  7. Pentru că și alți profesioniști ne-au ales la rândul lor pe noi și asta ne-a adus un renume internațional: în România colaborăm cu toate reprezentanțele auto, și în plus suntem prezenți în peste 15 țări. În lista partenerilor noștri se numără reprezentanțe auto importante precum Toyota, Nissan, Mitshubishi, Vw, Ford, Isuzu.

  8. Suntem ușor de găsit (ne aflăm în Corunca, Mureș) și după cum spuneam la începutul articolului, avem două depozite mari cu stocuri active. Deci cu siguranță vei găsi la noi produsul dorit.

  9. Ne place să fim la curent cu cele mai noi trenduri și accesorii apărute pe piață și vrem să share-uim informațiile cu clienții noștri. Așa că nu te vom spama cu newslettere inutile, ci doar cu chestii de interes ... și promoții smiley

  10. Pentru că noi știm ce accesorii se potrivesc și putem să îți accesorizăm mașina pentru a ajunge în locurile în care trebuie. În plus, suntem producători/ furnizor TIER 1 în domeniul automotive, fabricând produse OEM, OID și AM.

 

Am primit de fiecare dată nota 10 de la clienții noștri, așa că am ales cele mai importante 10 motive pentru care ne merităm nota. Te-am convins?

Lista cu motive poate fi găsită și aici

 

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×