Solicită ofertă

Noiembrie 2020

Iarna va veni în curând, și, inevitabil, va aduce cu ea precipitațiile specifice. Dacă ți-ai adaptat anvelopele pentru drumuri mai alunecoase, lanțul antiderapant este pregătit în lada utilitară din benă, troliul este în stare funcțională atunci ai redus semnificativ numărul surprizelor care te pot paște în timpul călătoriilor în acest anotimp.

Cărucior sărăriță manuală Meyer

În această perioadă, peste ocean duelul pentru supremație nu se dă numai între Trump și Biden ci și în rândul fabricanților autoutilitarelor pick up electrice. Pe lângă marii jucători precum Tesla cu Cybertruck, Ford cu F-150 sau Hummer EV al celor de la General Motors nici startup-urile de profil nu se lasă mai prejos și încearcă să animeze și mai mult acest concurs.

Pickup electric Atlis XT

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×