Octombrie 2020

Orice accesoriu montat pe pick up are nevoie, din când în când, de întreținere.. Unele accesorii necesită și cunoștințe tehnice mai aprofundate pe care le poate executa doar un service autorizat dar sunt și unele proceduri simple, pe care le poți face chiar tu. Curățirea cablului troliului este una dintre acestea.

Troliu Warn în acțiune

În 2014 tot în luna octombrie Dacia prezenta prima versiune de pick-up Duster, însă cele 500 de unități fabricate aveau destinația bine specificată: OMV Petrom. Vărul Daciei pick up, Renault Duster Oroch prezentat în 2015 nu a fost comercializat în Europa servind numai piața Americii Latine.

Dacia Duster pick up momentan cel mai ieftin pick up 4x4 single cab

Nou eveniment major pe 20 octombrie pentru pasionații autoutilitarelor pick up și a celor care cred în revoluția verde a industriei automobilistice. Lansarea acestui nou pick up electric era planificat de fapt cu cinci luni mai devreme dar din cauza restricțiilor cauzate de pandemie evenimentul a fost amânat pentru toamnă.

Una dintre întrebările cele mai importante pe care le punem clienților noștrii care doresc să achiziționeze un reflector sau bară de lumină se referă la tipul fasciculului de lumină emis, adică să fie cu lumină flood sau spot sau combinația acestora.

Pick up Ford Ranger echipat cu reflectoare

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×