Blogul lui Administrator

Competiția Cupa ” BAJA ADRENALINE BORSEC ” din Campionatul National de Rally Raid 2020 se desfășoară în primul weekend din luna august 2020, perioada 1-2 august. Competiția este organizată de Asociatia Club sportiv ADRENALINE Motorsports, condusă de Mihai Chipăruș, și are loc în localitatea Borsec și împrejurimi.

Afiș Borsec Rally

Momentan popularitatea autovehiculelor pe gaz petrolier lichefiat este redusă, dar acest fapt se poate schimba odată cu pierderea din prestigiu a masinilor diesel. Din gama restrânsă de automobilele noi cu combustibil alternativ, Dacia Duster pe LPG este o excepție bine venită pe piața SUV-urilor.

Dacia-Duster-GPL-echipat

Din varii motive interesul pentru seriile limitate ale autoutilitarelor pick up este constantă. Tocmai din această cauză marii fabricanții de mașini din când în când ies la rampă cu câte un model mai special și mai unic. Nu demult Ford Ranger cu seria limitată Thunder, sau anul trecut Toyota cu Hilux Black Edition.

Ford Ranger Thunder Edition

Se pare că în curând încă o companie de automobile sud coreeană își v-a încerca norocul pe piața autoutilitarelor pickup. După modelul Musso al celor de la SsangYong, care are deja o istorie de aproape trei decenii și cei de la Hyundai s-au hotărât să încerce să acapareze atenția celor care îndrăgesc camionetele pick up.

Hyundai Santa Cruz pick up în Laponia

O autoutilitară pick up este un cal de povară, conceput mai ales să tracteze, să transporte încărcături și sarcini dar viața modernă solicită și alte calități, cum ar fi de exemplu să poată să țină pasul cu viteza din trafic. Din fericire pickup-urile stau foarte bine și la acest capitol cu modele agile care prind rapid suta la oră.

Top-accelerați-autoutilitare-pick-up

O întrebare pe care o primim regulat despre troliuri montate pe autoutilitara pick up. Ce se poate face pentru a menține troliul Warn si nu numai în cea mai bună stare de funcționare posibilă? Vestea bună este că nu trebuie făcut nimic extraordinar, doar câteva procedee de control simple pentru a asigura troliului o durată de viață cât mai lungă.

 

Nissan Navara cu troliu Warn

Foarte des suntem întrebați care este cel mai bun pick up achiziționabil în țară iar răspunsul nostru mai în glumă: este pickup-ul din garaj. Varianta serioasă a răspunsului la întrebare este că depinde foarte mult de nevoile fiecărui potențial cumpărător și care o să fie modul de exploatare căruia trebuie să îi facă față autoutilitara.
Top vânzări pick up

Suntem după o perioadă de timp în care cu toții am fost nevoiți să stăm acasă. Probabil și ție ți-au lipsit aventurile off road sau ieșirile în mijlocul naturii. Din fericire nimeni nu ne-a interzis să facem planuri să visăm despre cele mai captivante și palpitante locuri ascunse pe care le putem vizita odată cu terminarea perioadei de izolare.

Călătorește-oriunde-cu-cortul-de-plafon-pe-SUV-sau-pick-up

Dacă ne gândim bine foarte multe meserii pot beneficia de avantajele autoutilitarelor pick up, de multilateralitatea acestora care derivă și din forma lor constructivă. Numeroase businessuri și profesii probabil nu ar fi atât de eficiente dacă nu ar fi asistate de un pick up poreclit nu de puține ori și nu din întâmplare cal de povară.

Toyota Hilux

La întrebarea “știi să desenezi?”, probabil 9 din 10 părinți ar răspunde negativ, dar nu trebuie să fi nici tu nici copilul tău artiști înnăscuți. Este mult mai important timpul petrecut împreună mai ales în această perioadă cu anxietate mai ridicată. Te ajutăm și noi cu pașii de urmat pentru ca rezultatul să fie un pick up fabulos.

Pagini

  • Afisare pagina 1 din 14 pagini

Despre noi

Pe site-ul Pick-Up.ro găseşti hardtop, închidere de benă (fullbox), capitonaj de benă, reflectoare, troliu warn, bare de inox (bullbar, rollbar, prag lateral, bară spate, bullbar off-road), de asemenea multe alte accesorii de pick-up (Amarok, Hilux, Ranger, L200, D-max) şi SUV, cum ar fi: plug de zăpadă, sărăriţă, cort de expediţie montabil pe maşină, anvelope off-road, scuturi, sisteme de suspensie, chingi şi cârlige.