Blogul lui Administrator

Nou eveniment major pe 20 octombrie pentru pasionații autoutilitarelor pick up și a celor care cred în revoluția verde a industriei automobilistice. Lansarea acestui nou pick up electric era planificat de fapt cu cinci luni mai devreme dar din cauza restricțiilor cauzate de pandemie evenimentul a fost amânat pentru toamnă.

Una dintre întrebările cele mai importante pe care le punem clienților noștrii care doresc să achiziționeze un reflector sau bară de lumină se referă la tipul fasciculului de lumină emis, adică să fie cu lumină flood sau spot sau combinația acestora.

Pick up Ford Ranger echipat cu reflectoare

Temperaturile de afară încă nu prevestesc primele zăpezi și activitățile aferente acestui fenomen al naturii. Deși este încă toamnă cei care țin cont de proverbul iarna car și vara sanie își mai pot pregătii atât sania dar mai ales plugul de zăpadă.

Autoutilitare-pick-up-Ford-Ranger-echipate-cu-plug-de-zăpadă-Meyer

Inainte de a va cumpara o masina mica luati in considerare atuurile autoutilitarelor pick-up! Indiferent de marcă pickup-urile tind să devină foarte repede preferința numărul unu al familiilor și este in topul cautarilor deceniului. Se poate observa o creștere substanțială a prezenței pickup-urilor pe drumurile publice.

Preferința multora, autoutilitara pick up

Lansarea în noiembrie 2019 a autoutilitarei Cybertruck pickup-ul electric al companiei Tesla a fost fără îndoială una dintre evenimentele automobilistice cele mai importante și cele mai așteptate din anul trecut, fanii așteptând cu sufletul la gură momentul.

Achiziționarea unui pickup este o aventură palpitantă în care trebuie să iei o grămadă de decizii importante legat de caracteristicile tehnice ale mașinii, de preț, de accesoriile disponibile (hardtop, închidere benă, troliu, reflectoare suplimentare) etc.

Pick up Chevrolet Silverado multicolor

În această lună am reamintit avantajele accesorizării unui pick up cu închidere de benă. Pe lângă cele amintite se mai poate lărgii funcționalitatea acestuia prin montarea (în funcție de anotimp) a unui suport pentru schiuri sau pentru biciclete.

Inchidere benă din panouri fotovoltaice

Cursa pentru construirea autoutilitarelor pick up cu calități extreme, cu putere, fiabilitate și alte caracteristici ieșite din comun este continuă spre marea bucurie a fanilor acestei categorii de automobile. Din fericire inginerii constructori auto au o pasiune pentru depășirea limitelor o sete insațibilă pentru nou.

Ford Ranger Tremor o autoutilitară terifiantă

Închiderea de benă este un accesoriu foarte popular în rândul posesorilor de autoutilitare pickup. Recent, luând în considerare preferințele și doleanțele clienților noștrii am mărit gama de produse  achiziționabile cu încă trei modele (Aviator, Speed și Galaxy).

Închidere de benă Speed montat de firma Pick Up pe un Toyota Hilux

O autoutilitară pick up se compune dintr-o grămadă de piese și accesorii auto. Dacă acestea funcționează corespunzător singurul miros pe care ar trebui să îl simți în habitaclu este aroma distinsă a odorizantului auto. Din când în când însă această stare de armonie este dată peste cap de stimuli olfactivi greu de suportat.

Mirosuri nedorite în pick up

Pagini

  • Afisare pagina 1 din 15 pagini

Producatori

Despre noi

Pe site-ul Pick-Up.ro găseşti hardtop, închidere de benă (fullbox), capitonaj de benă, reflectoare, troliu warn, bare de inox (bullbar, rollbar, prag lateral, bară spate, bullbar off-road), de asemenea multe alte accesorii de pick-up (Amarok, Hilux, Ranger, L200, D-max) şi SUV, cum ar fi: plug de zăpadă, sărăriţă, cort de expediţie montabil pe maşină, anvelope off-road, scuturi, sisteme de suspensie, chingi şi cârlige.
×