Blogul lui Administrator

Față de autoturisme, autoutilitarele pick up au un mare atu când vine vorba de distanțele parcurse. Chiar dacă ambele au rezervorul plin, datorită caracteristicilor din dotare pick up-urile vor parcurge distanțe mai mari. Datorită avansului tehnologic din ultimii ani și a fiabilitații din ce în ce mai ridicate a motoarelor, pickup-urile au devenit mașini din ce în ce mai economice.

Care este pick-up-ul cu cel mai redus consum?

Pentru împătimiții curselor off road Raliul Dakar este un eveniment la fel de important precum este Campionatul Mondial de Fotbal pentru microbiști. Pe 3 ianuarie 2021 în Jeddah, Arabia Saudită se va da startul unei noi ediții al acestui eveniment automobilistic de marcă. Dacă debutul celui mai dur raliu al lumii se dă în mai puțin de o lună pregătirea traseului a fost demarată încă din luna septembrie.

Datorită incertitudinilor cauzate de pandemie în acest an, luna cadourilor va fi puțin mai diferită față de anii trecuți. Dar asta nu înseamnă că Moș Crăciun va uita de pasionații de autoutilitare pick-up sau de entuziaștii offroading-ului. Din contră- el ne-a ”cerut” ajutorul și astfel am pregătit  o listă cu sugestii de cadouri pentru a-i ușura misiunea. 

Pick up plin cu cadouri

Deși la prima vedere Fordul pick-up din imagine pare a fi mașina unui participant la raliul Dakar, care a parcat undeva în deșert după o furtună de nisip, dar în realitate acesta este unul dintre pick-up-urile cu ”propulsie manuală”, realizat de către un tâmplar vietnamez iscusit.

Pick up din lemn, rezistent la rugina

Iarna va veni în curând, și, inevitabil, va aduce cu ea precipitațiile specifice. Dacă ți-ai adaptat anvelopele pentru drumuri mai alunecoase, lanțul antiderapant este pregătit în lada utilitară din benă, troliul este în stare funcțională atunci ai redus semnificativ numărul surprizelor care te pot paște în timpul călătoriilor în acest anotimp.

Cărucior sărăriță manuală Meyer

În această perioadă, peste ocean duelul pentru supremație nu se dă numai între Trump și Biden ci și în rândul fabricanților autoutilitarelor pick up electrice. Pe lângă marii jucători precum Tesla cu Cybertruck, Ford cu F-150 sau Hummer EV al celor de la General Motors nici startup-urile de profil nu se lasă mai prejos și încearcă să animeze și mai mult acest concurs.

Pickup electric Atlis XT

Orice accesoriu montat pe pick up are nevoie, din când în când, de întreținere.. Unele accesorii necesită și cunoștințe tehnice mai aprofundate pe care le poate executa doar un service autorizat dar sunt și unele proceduri simple, pe care le poți face chiar tu. Curățirea cablului troliului este una dintre acestea.

Troliu Warn în acțiune

În 2014 tot în luna octombrie Dacia prezenta prima versiune de pick-up Duster, însă cele 500 de unități fabricate aveau destinația bine specificată: OMV Petrom. Vărul Daciei pick up, Renault Duster Oroch prezentat în 2015 nu a fost comercializat în Europa servind numai piața Americii Latine.

Dacia Duster pick up momentan cel mai ieftin pick up 4x4 single cab

Nou eveniment major pe 20 octombrie pentru pasionații autoutilitarelor pick up și a celor care cred în revoluția verde a industriei automobilistice. Lansarea acestui nou pick up electric era planificat de fapt cu cinci luni mai devreme dar din cauza restricțiilor cauzate de pandemie evenimentul a fost amânat pentru toamnă.

Una dintre întrebările cele mai importante pe care le punem clienților noștrii care doresc să achiziționeze un reflector sau bară de lumină se referă la tipul fasciculului de lumină emis, adică să fie cu lumină flood sau spot sau combinația acestora.

Pick up Ford Ranger echipat cu reflectoare

Pagini

  • Afisare pagina 1 din 16 pagini

Producatori

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×