Solicită ofertă

Sărărița Meyer Hotshot 70 ”spărgătorul de gheață”

Iarna va veni în curând, și, inevitabil, va aduce cu ea precipitațiile specifice. Dacă ți-ai adaptat anvelopele pentru drumuri mai alunecoase, lanțul antiderapant este pregătit în lada utilitară din benă, troliul este în stare funcțională atunci ai redus semnificativ numărul surprizelor care te pot paște în timpul călătoriilor în acest anotimp.

Cărucior sărăriță manuală Meyer

Îți mai rămâne doar să te asiguri că aleea sau trotuarul de pe traseul pe care îl parcurgi între casă și autoutilitara pick-up sunt ferite de gheață, pentru a nu te accidenta.

În acest caz poți apela la clasicul spărgător de gheață cu coadă și lamă și/sau la împrăștierea manuală a unui material antiderapant. Însă dacă ești un fan al gadgeturilor (accesoriilor) care îți ușurează viața atunci sărărița cărucior Meyer Hotshot 70 te va convinge că o activitate plictisitoare poate fi transformată într-una distractivă și eficientă.

Funcționarea accesoriului este uimitor de simplă: materialul antiderapant se toarnă într-o cuvă, aceasta este instalată pe o structură ce se deplasează pe două roti și astfel materialul este împrăștiat uniform pe suprafața dorită. Tot procesul este asistat de un sistem de împrăștiere inteligent, ceea ce presupune un efort minim de împingere din partea ta.

Structura pe care este montată cuva pentru materialul antiderapant este fabricată din oțel carbon rezistent, tratat termic, vopsit cu pulbere și acoperit cu un strat de epoxy iar cuva este construită din polipropilenă de înaltă densitate. Bucățile mari de antiderapant pot reduce performanța sistemului de împrăștiere. Pentru evitarea acestui lucru, cuva este dotată cu o sită încorporată și astfel nu vei fi nevoit să triezi materialul înainte de utilizare. La rândul său, materialul din cuvă este protejat de ploaie, zăpadă, lapoviță, cu ajutorul unui capac etanș, transparent.

Sărăriță cu structură din oțel

Împingerea unui cărucior pe zăpadă și gheață poate fi greoaie și frustrantă dar nu și în cazul sărăriței Meyer Hotshot 70. Datorită roților pneumatice cu diametrul de 25 cm (care te duc cu gândul la offroad-ing), cu aderență foarte bună, acest proces se desfășoară cu ușurință, toată greutatea fiind distribuită uniform.

Mânerul ergonomic în formă de T este dotat cu un buton de comandă, care poate fi acționat la nevoie, pentru stoparea împrăștierii materialului din cuvă. Sărărița este deservită și de un dispozitiv de dozare care reglează debitul materialului de împrăștiat.

Inginerii de la Meyer știu cât de importantă este împrăștierea materialului folosit la locul potrivit și cât mai precis posibil, mai ales că aceste chimicale utilizate pot afecta vegetația. Tocmai din această cauză sărărița este dotată cu un scut-deflector (demontabil) care eficientizează procesul.

Întreținerea accesoriului nu este una complicată. În primul rând, materialul antiderapant neutilizat nu trebuie depozitat în cuvă. Odată golită, cuva trebuie spălată cât mai amănunțit posibil, și apoi uscată la soare sau într-o încăpere ferită de umezeală. Apoi folosește ulei pe suprafața lagărelor de osie și a butonului de comandă de la mâner.Suprafața împrăștietorului trebuie curățată regulat pentru a preveni acumularea de material antiderapant.

Utilitatea acestui accesoriu nu se limitează doar la anotimpul rece, acesta putând fi folosit foarte eficient și pentru împrăștierea îngrășământului sau seminței de iarbă.

Dimensiunile produsului:

Lățime cuvă: 50 cm

Adâncime cuvă: 37 cm

Înălțime cuvă: 29 cm

Înălțime totală: 97 cm

Greutate fără încărcătură: 11 kg

Capacitatea container: 36.8 l

Greutate maximă suportată: 32 kg

Sărărița Meyer Hotshot 70 poate fi aliatul tău în lupta împotriva zăpezii/gheții dar și în ameliorarea gazonului din fața casei. Totuși dacă mai întrebări legat de acest produs (sau altele) contactează-ne telefonic (0743-296-296), pe chat, sau pe canalele de social media.

 

 

 

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×