Cum sa eviti o amenda pentru reflectoare suplimentare

V-ati intrebat vreodata cum sa va montati proiectoare auxiliare pe masina astfel incat sa nu luati amenda si sa nu ramaneti fara talon? Mai jos aveti cateva informatii de baza, care va pot ajuta sa evitati situatiile neplacute. Sunteti un pasionat de off-road si aveti un set de proiectoare auxiliare care doriti sa le montati?

Orice proiector, reflector off-road suplimentar montat pe masina, trebuie sa fie instalat in fata axului soferului si sa fie actionat de la maneta de faza lunga a masinii. Atunci cand folositi proiectoare off-road, in afara drumurilor publice, nu aveti nicio restrictie. Daca folositi proiectoare pe drumurile publice, aveti obligatia sa va montati protectii pe aceste proiectoare – gen capac sau acoperitoare. Un alt amanunt tehnic de luat in considerare este ca acele proiectoare care sunt folosite on-road, nu au voie sa depaseasca puterea de 55W. Orice proiector cu o putere de peste 55W este destinat exclusiv utilizarii off-road.

La achizitionarea unui proiector auxiliar va recomandam sa alegeti unul omologat UE, cu bec de 55W si kit de instalare. Un astfel de proiector este Sirius 890 , care este solutia ideala in cazul celor pasionati de off-road. Acest tip de proiectoare au un design cu stil, carcasa de protectie si aparatoare cromate. Daca doriti proiectoare clasice, puteti alege reflectoarele Pick-Up.ro 2100, simple, cu becuri de 55W si cu omologare UE. Acestea sunt echipate cu carcase de plastic de protective pentru perioadele in care nu sunt foloste. Daca sunteti in cautarea de proiectoare ieftine si eficiente, atunci modelul 2100 reprezinta solutia ideala.

Considerati ca informatiile de mai sus pot fi de ajutor unor prieteni ca sa evite o amenda? Dati Like & Share la acest articol pentru a afla si ei care sunt principiile de baza in alegerea si montarea de proiectoare auxiliare.

Pentru orice fel de intrebare sau nelamurire va rugam sa ne contactati.

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Plain text

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.

Producatori

Despre noi

Pe site-ul Pick-Up.ro găseşti hardtop, închidere de benă (fullbox), capitonaj de benă, reflectoare, troliu warn, bare de inox (bullbar, rollbar, prag lateral, bară spate, bullbar off-road), de asemenea multe alte accesorii de pick-up (Amarok, Hilux, Ranger, L200, D-max) şi SUV, cum ar fi: plug de zăpadă, sărăriţă, cort de expediţie montabil pe maşină, anvelope off-road, scuturi, sisteme de suspensie, chingi şi cârlige.
×