Solicită ofertă

Cum sa eviti o amenda pentru reflectoare suplimentare

V-ati intrebat vreodata cum sa va montati proiectoare auxiliare pe masina astfel incat sa nu luati amenda si sa nu ramaneti fara talon? Mai jos aveti cateva informatii de baza, care va pot ajuta sa evitati situatiile neplacute. Sunteti un pasionat de off-road si aveti un set de proiectoare auxiliare care doriti sa le montati?

Orice proiector, reflector off-road suplimentar montat pe masina, trebuie sa fie instalat in fata axului soferului si sa fie actionat de la maneta de faza lunga a masinii. Atunci cand folositi proiectoare off-road, in afara drumurilor publice, nu aveti nicio restrictie. Daca folositi proiectoare pe drumurile publice, aveti obligatia sa va montati protectii pe aceste proiectoare – gen capac sau acoperitoare. Un alt amanunt tehnic de luat in considerare este ca acele proiectoare care sunt folosite on-road, nu au voie sa depaseasca puterea de 55W. Orice proiector cu o putere de peste 55W este destinat exclusiv utilizarii off-road.

La achizitionarea unui proiector auxiliar va recomandam sa alegeti unul omologat UE, cu bec de 55W si kit de instalare. Un astfel de proiector este Sirius 890 , care este solutia ideala in cazul celor pasionati de off-road. Acest tip de proiectoare au un design cu stil, carcasa de protectie si aparatoare cromate. Daca doriti proiectoare clasice, puteti alege reflectoarele Pick-Up.ro 2100, simple, cu becuri de 55W si cu omologare UE. Acestea sunt echipate cu carcase de plastic de protective pentru perioadele in care nu sunt foloste. Daca sunteti in cautarea de proiectoare ieftine si eficiente, atunci modelul 2100 reprezinta solutia ideala.

Considerati ca informatiile de mai sus pot fi de ajutor unor prieteni ca sa evite o amenda? Dati Like & Share la acest articol pentru a afla si ei care sunt principiile de baza in alegerea si montarea de proiectoare auxiliare.

Pentru orice fel de intrebare sau nelamurire va rugam sa ne contactati.

Comentarii

proiectoare

pot fi puse pe un bullbar mic cu suport proiectoare,e legal???

Stimate domn Paul,

Stimate domn Paul,

Daca e sa luam urmatoare: bullbarul este omologat, proiectoarele aditionale au marcajul E pe lentila , sunt legate pe faza lunga dar cu comutator separat de oprire, pornire,montajul lor facut in service autorizat, sunt in pereche( in cazul reflectoarelor clasice halogene sau Xenon), da este legal.

Lumini suplimentare

Va rog sa imi dați baza legala- sunt în aceasta situatie si vreau sa contest o amenda. M-ati ajuta mult cu un act normativ care prevede cele din articol. Mulțumesc

Lumini suplimentare

Buna ziua,

Pentru informatii suplimentare va rugam se ne contactati la numarul de telefon: 0752 417 417.

Pagini

  • Afisare pagina 1 din 7 pagini

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×