Revista gratuita online pentru pasionatii masinilor pick-up si 4x4

Si tu esti un entuziast al autoutilitarelor pick-up? Vrei sa fi la curent cu cele mai importante noutati de pe piata acestor tipuri de masini? De ce sa urmaresti site-urile tuturorproducatorilor sau dealerilor cand ai la indemana o revista online, gratis dedicat in exclusivitate acestor masini multifunctionale, aflata pe lista de preferinta a tot mai multor soferi.

Revista dedicata autoutilitarelor pick up

Popularitatea “cailor de povara” cum mai sunt numiti autovehicule pick-up este in crestere. Fiecare producator incearca sa-si informeze clientii folosind toate caile de comunicare pentru a da de stire ultima imbunatatire adusa la un model sau aparitia unui model nou. Revista online pickup&4x4pro in limba engleza este una dintre aceste surse, care pana acum a avut aparitii bilunare, insa incepand din august cei pasionati de pickup-uri vor putea lectura revista in fiecare luna.

O surpriza placuta este articolul despre Dacia Duster din ultimul numar al revistei, autorul articolului exprimand numai cuvinte de lauda legat de model, mai ales daca luam in considerare raportul pret/calitate. Pe langa Duster mai sunt articole dedicate si altor modele de pick-up si 4x4: Suzuki Jimny, Ssangyong Musso, Mercedes X250, Jeep Wrangler, Isuzu D-max. Desigur nu lipsesc nici prezentarile de accesorii dedicate acestor categorii de masini, de la hardtopuri si inchideri de bena pana la anvelope dedicate offroad-ului sau vehiculele de agrement.
Daca ti-am trezit curiozitatea poti citi aceasta revista interesanta accesand urmatorul link: pickupand4x4pro.co.uk totodata te poti abona gratis, primind-o in casuta ta de e-mail.

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Plain text

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.

Producatori

Despre noi

Pe site-ul Pick-Up.ro găseşti hardtop, închidere de benă (fullbox), capitonaj de benă, reflectoare, troliu warn, bare de inox (bullbar, rollbar, prag lateral, bară spate, bullbar off-road), de asemenea multe alte accesorii de pick-up (Amarok, Hilux, Ranger, L200, D-max) şi SUV, cum ar fi: plug de zăpadă, sărăriţă, cort de expediţie montabil pe maşină, anvelope off-road, scuturi, sisteme de suspensie, chingi şi cârlige.