Solicită ofertă

Noi modele de bullbar si praguri laterale omologate

Sfarsitul de an 2015 va rezerva noutati la Pick-Up.ro!

Va anuntam cu mare bucurie ca in scurt timp vom avea disponibile modele absolut noi de bulbar si praguri laterale, cu caracteristici unice pe piata. Este vorba de modelele de bullbar Standard si Exclusive si pragurile laterale Oval Straight si Running Board.

Praguri

 Atat un bullbar cat si un prag lateral sunt accesorii atat utile cat si necesare in cazul unei utilitare pick-up sau a unui SUV, indiferent de destinatia sau conditiile utilizarii masinii.

Daca pana acum un bullbar obisnuit avea o teava ovala cu diametrul de 76 mm, noile tipuri de bullbar au 90 mm diametru. Atat produsul cat si sistemul de prindere este 100% inox de inalta calitate, rezistent la mediul acid, si nu un alt material cromat cum puteti gasi la produsele similare de pe piata. Inaltarea bullbar-ului este pana la nivelul barei de protectie, ceea ce ofera o siguranta sporita atat in trafic cat si pe teren, iar aspectul este unul robust si dinamic. 

Montarea acestor noi tipuri de bullbar au un mare avantaj prin  a fi posibila montarea lor in locurile originale ale masinii, fara modificari sau gauriri suplimentare. Inclusiv kit-ul de instalare aferent accesoriilor care era din otel pana la editiile mai vechi, este din inox 100%. Avantajul suprem al acestui nou tip de kit de fixare este ca nu vor rugini elementele de fixare, nu vor cadea, nu vor afecta sub nici o forma aspectul sau siguranta masinii dumneavoastra.

Bullbar

Modelele de bullbar Exclusive vin cu un aspect nou cu aparatoare carter, si chiar si aceste modele, spre deosebire de alti producatori de pe piata, beneficiaza de omologare EU la Pick-Up.ro. Ambele tipuri de bullbar sunt disponibile si pe negru pentru un plus de individualitate a masinii.

exclusive

Avand in vedere multitudinea de lansari de noi utilitare pick-up in acest an 2015 – Nissan Np 300, Mitsibishi L200, Toyota Hilux Revo si VW Amarok, aceste noi accesorii sunt potrivite pentru intreaga gama nou lansata.

 

Pentru orice fel de intrebari sau informatii suplimentare privind disponibilitatea acestor produse pe stoc, nu ezitati sa ne contactati aici echipa specializata Pick-Up.ro, sau la emailul info@pick-up.ro

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×