Solicită ofertă

Cum sa alegi un full box de calitate?

ALEGEREA-un fapt mai greu pentru majoritatea oamenilor.In viata, de foarte multe ori suntem in situatia cand trebuie sa alegem.Cateodata ne gandim zile intregi,pierzand timp si energie,si ne trezim tot indecisi. Sunteti ,sau nu de acord?

SCR

Cum sa alegem? Ce criterii sa luam in considerare la un produs?

“ Sa fie ieftin? Dar daca este ieftin oare cat o sa ma tina? Dar daca e scump si tot nu ma tine?” 

Va par cunoscute aceste contemplari? Si noua.

Tocmai de aceea ne-am gandit sa va ajutam cu cateva informatii.

Sunt cateva aspecte care trebuie luate in considerare cand alegem un produs. Sunt aspectele cele mai importante,ca in timp Dvs.sa economisiti bani,timp si energie.Este gresita conceptia: “cumpar unul ieftin,ca sa economisesc bani”. In mod sigur nu o sa-i economsiti in timp,dimpotriva…o sa aveti cheltuieli cu intretinerea,cu accesoriile,cu garantia,cu piesele.

Aspectele cele mai importante la un produs sunt: calitatea,rezistenta si usurinta in uz.

Stiti si Dvs.foarte bine ca pe piata exista intotdeauna produse cu o calitate superioara si inferioara! La ce sa fim atenti ca inchiderea de bena aleasa sa fie de calitate?

In primul rand atentie la calitatea materialului din care acestea sunt fabricate.

Cele mai bune sunt cele din fibra de sticla deoarece este un material rezistent la intemperii,la substante chimice agresive. Fibrele de sticlă în amestec cu alte substanţe plastice măresc elasticitatea, rezistenţa mecanică a acestor materiale.

Totodata luati in considerare si uzul la care sunt expuse balamalele. Daca sunt dintr-un material necorespunzator acestea se vor strica foarte des. Recomandarea noastra sunt cele care sunt fabricate din inox.

Obisnuiti sa transportati des materiale de constructii sau care pot murdarii interiorul unui full-box?  In cazul acesta orientati-va catre un full-box care are interiorul tapitat usor de intretinut!

Mare atentie! Foarte multi vanzatori de inchidere de bena pun mare accent pe faptul ca aceste produse va vor oferii masinii Dvs. o aerodinamica mai buna, in felul acesta oferindu-va un posibil consum redus.

90% din produsele existente pe piata interna cat si externa au acest atuu.

Pe langa toate cele spuse sus cel mai probabil aveti nevoie de un full-box si pentru a va proteja bagajele de conditiile meteo. Apa in cazul acesta va poate fi un "inamic". Mare atentie, intotdeauna verificati inainte de achizitie daca inchiderea de bena este impermeabil. Documentati-va cereti un video, sau convingeti-va personal la fata locului. Un sistemul de evacuare a apei pe cele două laturi nu strica niciodata, in ciuda faptului ca sunt echipari premium la un full-box.

Calatoriti si in timpul noptii? Sunteti cu masina intr-o parcare subterana sau va aflati intr-un loc intunecos? Atunci va recomandam sa cautati inchideri de bena cu lumina interioara.

 

Asadar,atentie la alegere!

Speram ca v-am fost de ajutor!

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×