Caracteristici si avantaje ale inchiderilor de bena

       Probabil ca multi alti posesori de autoturisme tip pick-up, va intrebati care este cea mai buna solutie de protectie a benei masinii dumneavoastra. In articolul de astazi, dorim sa va oferim toate informatiile necesare pentru a putea alege produsul potrivit in deplina cunostinta de cauza.

Sport Cover

Prima intrebare cu care ne intalnim cel mai des in randul clientilor nostri – de ce tip de produs am nevoie – inchidere de bena sau hardtop?

Toate masinile de tip pick-up au nevoie de protectie a benei pentru a nu se deteriora in timp. In cazul in care bena este folosita in mod constant ca si spatiu de incarcare, depozitare, daca este supusa intemperiilor sau daca doriti pur si simplu sa va protejati bagajele de vacanta anti-efractie, aveti nevoie de o solutie de protectie si inchidere a benei.

Inchiderea se poate face prin acoperirea benei la nivelul acesteia – in acest caz vorbim de inchidere de bena, sau la nivelul plafonului masinii – in acest caz vorbim de hardop.

Cateva dintre principalele avantaje ale inchiderilor de bena sunt:

Indiferent de modelul de inchidere de bena ales, aceasta contribuie la imbunatatirea aerodinamicii masinii, ceea ce genereaza un consum redus de combustibil al masinii.

Sistemul de fixare simplu, fiabil, fara gaurirea benei  si greutatea redusa permite montarea si demontarea inchiderii intr-un timp scurt.

Toate inchiderile de bena pick-up.ro sunt in conformitate cu reglementarile din tara noastra si din UE.

 • Certificat RAR
 • Certificat TUV
 • Certificat E4

In functie de modelul ales, inchiderea de bena poate avea:

 • lumina interioara si tapiterie;
 • rollbar de inox inclus;
 • sistem inovativ de eliminare a apei;
 • deschidere la 45°

Inchiderile de bena sunt disponibile pentru diferite activitati:

 • cea mai simpla inchidere de bena si anume Soft Cover (prelata din piele artificiala);
 • ruloul de bena este folosit pentru a pastra in siguranta bagajele, iar la nevoie se poate deschide total ruloul si atunci exista din nou un spatiu nelimitat de depozitare pe verticala;
 • celor sportivi care doresc un aspect imbunatatit si agresiv al masinii le recomandam inchiderea de bena sport cover;

Alegeti una din cele 9 variante de inchideri de bena propuse de noi si bucurati-va de confortul si siguranta bagajelor si produselor dumneavoastra.

Chiar daca produsele din categoria inchideri de bena par similare, si unele sunt mai ieftine la alti producatori, raportul calitate-pret-cost oferit de Pick-Up.ro este unul mult mai mare si acest lucru se vede in momentul in care incep sa apara probleme repetate  la piesele de schimb ale produselor ieftine – telescoape, butuci, tapiterie.

Nu ezitati sa ne contactati in fereastra de chat, la telefon sau pe email pentru a va oferi consultanta gratuita personalizata in alegerea inchiderii de bena. 

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Plain text

 • Etichetele HTML nu sunt permise.
 • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.

Despre noi

Pe site-ul Pick-Up.ro găseşti hardtop, închidere de benă (fullbox), capitonaj de benă, reflectoare, troliu warn, bare de inox (bullbar, rollbar, prag lateral, bară spate, bullbar off-road), de asemenea multe alte accesorii de pick-up (Amarok, Hilux, Ranger, L200, D-max) şi SUV, cum ar fi: plug de zăpadă, sărăriţă, cort de expediţie montabil pe maşină, anvelope off-road, scuturi, sisteme de suspensie, chingi şi cârlige.