Capitonaj bena Ranger – cu sau fara margine?

Prin tema blogului de astazi, dorim sa va venim in ajutor cu privire la alegerea capitonajului de bena – care este mai potrivit pentru pick-up-ul dumneavoastra?

Cu margine(over rail) sau fara margine(under rail)? O utilitara Ford Ranger este de cele mai multe ori pusa la treaba – indiferent ca transportati marfa in bena masinii, ca manipulati marfa voluminoasa si nu aveti nevoie de inchidere de bena sau hardtop, ca transportati lemn, animale sau bagaje.Capitoanj de bena

Atat o masina noua, cat si o masina pusa la lucru, are nevoie de protectie.  Un capitonaj de bena de calitate nu are voie sa se deterioreze pe parcursul timpului, nici macar in cazul unui contact cu materiale chimice.

Ceea ce va doriti insa la Ford Ranger-ul dumneavoastra – protectie de lunga durata - nu se obtine cu capitonajele de bena ieftine. Materialul este slab si nu rezista loviturilor, mulajul nu se face perfect peste suprafata benei si apa se poate infiltra sub capitonaj, cauzand ruginirea benei masinii.

La intrebarea ce model de capitonaj de bena sa alegeti pentru masina dumneavoastra, trebuie luati in considerare mai multi factori.  Ideea este ca intr-adevar la prima vedere pare mult mai practic capitonajul de bena cu margine denumit si OR (over rail), si intr-adevar asa e, cu exceptia faptului cand va ganditi sa va montati si o inchidere de bena la nivel sau hardtop, caz in care se recomanda capitonajul de bena fara margini UR (under rail), fiind mai usor de montat iar marginea capitonajului oricum nu va mai fi expusa zgarieturilor.

Probabil ati vazut multe exemple de capitonaje de bena cu margine montat impreuna cu hardtop sau inchidere de bena. Intr-adevar, exista si aceasta varianta de montare in cazul in care din cand in cand veti avea nevoie sa renuntati la hardtop sau inchidere pentru a transporta marfa voluminoasa, atunci aveti nevoie de protectia suplimentara pe marginile benei si drept urmare va indrumam spre aceasta varianta de capitonaj bena cu margine (OR).

Capitonajele de bena Pick-Up.ro au garantie pe viata la materialul folosit. Sunt fabricate din polietilena de inalta densitate, si au o grosime cuprinsa intre 3.4mm si 4mm fata de alte capitonaje existente pe piata  care ofera doar 1.5mm grosime.
La variantele de capitonaj cu protectie pe margine (OR - over rail), sistemul de ancorare este inclus in pretul acestuia (valoarea acestora este de 45 EUR+TVA).

Capitonajul cu margine sau fara margine, este indicat sa fie ales in functie de utilizarea masinii, pretul fiind identic indiferent de model. Un lucru important de stiut, in cazul capitonajului de bena Ford cu margine (over rail), acesta vine cu sisteme de ancorare a marfurilor incluse in pret.

Un tutorial complet de montare al capitonajului de bena cu margine, puteti vedea aici un

 
 

video complet pregatit pentru dumneavostra.

 

Pentru orice fel de intrebari suplimentare sau pentru cautarea altor tipuri de produse compatibile cu Ford Ranger-ul dumneavostra, va rugam sa contactati aici echipa specializata pick-up.ro.

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Plain text

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.

Producatori

Despre noi

Pe site-ul Pick-Up.ro găseşti hardtop, închidere de benă (fullbox), capitonaj de benă, reflectoare, troliu warn, bare de inox (bullbar, rollbar, prag lateral, bară spate, bullbar off-road), de asemenea multe alte accesorii de pick-up (Amarok, Hilux, Ranger, L200, D-max) şi SUV, cum ar fi: plug de zăpadă, sărăriţă, cort de expediţie montabil pe maşină, anvelope off-road, scuturi, sisteme de suspensie, chingi şi cârlige.
×