Capitonaj bena longbed – o solutie inovatoare pentru generatiile noi de pick-up

Capitonaj de bena - necesarul pentru bena unui Pick-up

Ai o utilitara Pick-Up al carei bena nu este protejata inca? Atunci iti recomandam de urgenta un capitonaj de bena - un accesoriu absolut vital pentru orice utilitara!

Acesta iti poate oferii foarte multe beneficii cum ar fi:

  1. protectia ideala in cazul loviturilor usoare, zgarieturilor.
  2. se poate manevra incarcatura cu usurinta pe materialul acestui capitonaj de bena.
  3. protejeaza impotriva coriziunii provocate de conditiile meteo.

Capitonaj bena longbed

Structura inovativa

Un capitonaj bena longbed comercializat de firma noastra are garantie pe viata la materialul folosit ceea ce demonstreaza calitatea acestuia. Totodata, modul in care este construit acest capitonaj faciliteaza montajul in bena masinii cu usurinta in aproximativ 3-5 minute fara ajutor profesional. Odata achizitionat, produsul este livrat catre Dvs. cu sistem de ancorare inclus la varianta cu margini (over rail).

Alegerea este la Dvs.

Bineinteles va oferim sansa sa puteti alege intre doua modele de capitonaj: Over rail- cu margine (pentru protectia benei si pe margini), si varianta Under rail- fara margini.

Mare atentie cand ajungeti sa cumparati un capitonaj, pe piata fiind prezente si capitonaje de calitate inferioara cu o grosime relativ redusa (1.2- 1.5mm fata de 3- 3.5 mm la produsele comercializate de noi). De aemenea mare atentie, deoarece unii producatori nu furnizeaza si partea de oblon si nici chitul de montare al acestuia, care la noi este inclus.

 

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Plain text

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.

Producatori

Despre noi

Pe site-ul Pick-Up.ro găseşti hardtop, închidere de benă (fullbox), capitonaj de benă, reflectoare, troliu warn, bare de inox (bullbar, rollbar, prag lateral, bară spate, bullbar off-road), de asemenea multe alte accesorii de pick-up (Amarok, Hilux, Ranger, L200, D-max) şi SUV, cum ar fi: plug de zăpadă, sărăriţă, cort de expediţie montabil pe maşină, anvelope off-road, scuturi, sisteme de suspensie, chingi şi cârlige.
×