A apărut o nouă imitație al pickup-ului electric Cybertruck

Lansarea în noiembrie 2019 a autoutilitarei Cybertruck pickup-ul electric al companiei Tesla a fost fără îndoială una dintre evenimentele automobilistice cele mai importante și cele mai așteptate din anul trecut, fanii așteptând cu sufletul la gură momentul.

Elon Musk de abia și-a terminat prezentarea pe scenă și deja fantezia designerilor și a amatorilor de autoutilitare pickup s-a pus în mișcare mai ales că boss-ul american a prognostizat începerea vânzărilor modelului doar la sfârșitul anului 2021. Au început să apară imitații în China,  în Rusia iar cel mai recent si în Bosnia Herțegovina.

Un fan bosniac al pickupurilor Ford cât și al mașinilor companiei Tesla nu a mai putut sta cu mâinile încrucișate și să aștepte până în 2021 ci mai degrabă a ieșit la rampă cu propria versiune al Cybertruck-ului.

8 luni i-au trebuit pentru specialiștii IT și inginerii auto de la compania Igor Krezic Stark Solutions să dezasambleze un Ford Raptor F-150 robust și să-l transforme într-un autovehicul cu motor de combustie internă care să se asemene cât de cât cu celebrul Cybertruck.

Potrivit managerului companiei Stark Solutions primul tur efectuat cu autoutilitara în orașul Mostar a reușit să capteze atenția trecătorilor. Cei care încă nu au auzit de Cybertruck au crezut că este un nou tip de tanc dar au fost și care au întrebat dacă nu cumva CT-ul va fi fabricat în orașul lor.

Nu arată identic cu modelul original, nici din punctul de vedere al dimensiunilor, dar este unul funcțional și a reușit să redeie mai bine spiritul modelului fabricat de Tesla decât celelalte imitații apărute până acum.

Constructorul speră să primească undă verde din partea autorităților pentru a putea circula cu acest pick up pe drumurile publice, însă s-ar putea să întâmpine probleme datorită liniilor mai ascuțite ale caroseriei interzise în Bosnia.

Legat de această inițiativă deocamdată nici o reacție din partea Ford sau Tesla.

Nu avem informații la ce preț este estimat acest model, dacă este mai scump sau mai ieftin decât cel original care v-a avea un preț de pornire de 39.000 de dolari.

 

 

 

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Plain text

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.

Producatori

Despre noi

Pe site-ul Pick-Up.ro găseşti hardtop, închidere de benă (fullbox), capitonaj de benă, reflectoare, troliu warn, bare de inox (bullbar, rollbar, prag lateral, bară spate, bullbar off-road), de asemenea multe alte accesorii de pick-up (Amarok, Hilux, Ranger, L200, D-max) şi SUV, cum ar fi: plug de zăpadă, sărăriţă, cort de expediţie montabil pe maşină, anvelope off-road, scuturi, sisteme de suspensie, chingi şi cârlige.