Taburi primare

Joi, 04/14/2016 - 12:15 -- Administrator
Set scuturi aluminiu
Română
Set complet scuturi aluminiu

Scuturile în multe cazuri nu sunt o opțiune ci o necesitate! Cu caracteristici precum protecția componentelor electrice, a motorului și nu în ultimul rând protecția împotriva hoților, este accesoriul ideal pentru mașinile pick-up, 4x4 și  Suv-uri.

Acest accesoriu pentru toate modelele auto indiferent de marcă, protejează componentele vitale, furtunuri, cabluri, filtre etc!

Fabricate 100% din aluminiu, sunt de o calitate superioară și mult mai ușoare ca cele din oțel, iar acest lucru le-a permis fabricanților să le facă mai groase. În set este inclus și sistemul de prindere al fiecărui scut.

0.00 RON
Stock: 
0buc.
Technical details: 
  • Este fabricat din tablă de aluminiu de 4 mm grosime
  • Nu sunt necesare modificări ale maşinii (găuri, suduri etc.)
  • Set întreg: scut motor, cutie, diferenţial
  • În set este inclus şi sistemul de prindere al fiecărui scut
All models: 
No product image: 
Greutate: 
10
Rating: 

Average: 3 (1 vote)

SUV: 
Produs dezactivat: 
Total votes: 0

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Plain text

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.

Despre noi

Pe site-ul Pick-Up.ro găseşti hardtop, închidere de benă (fullbox), capitonaj de benă, reflectoare, troliu warn, bare de inox (bullbar, rollbar, prag lateral, bară spate, bullbar off-road), de asemenea multe alte accesorii de pick-up (Amarok, Hilux, Ranger, L200, D-max) şi SUV, cum ar fi: plug de zăpadă, sărăriţă, cort de expediţie montabil pe maşină, anvelope off-road, scuturi, sisteme de suspensie, chingi şi cârlige.