Solicită ofertă

Iunie 2019

Este foarte simplu și relativ ieftin. Dar înainte să ataci magazinele de specialitate și să achiziționezi accesoriile necesare care îți transformă pickup-ul într-o mașina fabuloasă pentru aventuri , fă un pas în spate și gândește-te cu atenție nu numai la utilitate dar și la design, pentru ca aceleași reguli se aplică ca și în cazul unei case non-mobile: trebuie să fii răbdător și foarte atent la detalii.

Mai precis cu două modele speciale: un bolid de 1000 CP a celor de la Hennessey Performance, o firmă de tuning de peste ocean și un model conceput și realizat de studenți în Cehia. Apariția acestor noi modele de pick up, chiar dacă unul este un model cu serie limitată iar celălalt un model concept confirmă popularitatea crescândă a autoutilitarelor pick up.

Jeep Gladiator Maximus

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×