Solicită ofertă

Cum să-ți transformi pick up-ul pentru aventuri de vară

Este foarte simplu și relativ ieftin. Dar înainte să ataci magazinele de specialitate și să achiziționezi accesoriile necesare care îți transformă pickup-ul într-o mașina fabuloasă pentru aventuri , fă un pas în spate și gândește-te cu atenție nu numai la utilitate dar și la design, pentru ca aceleași reguli se aplică ca și în cazul unei case non-mobile: trebuie să fii răbdător și foarte atent la detalii.

Sursa foto:alu.cab

Hardtop

Aventura înseamnă și părăsirea zonei de confort, ceea ce se poate transpune și în faptul că îți vei petrece noaptea în bena autoutilitarei în locul patului confortabil de acasă sau din camera de hotel. Totuși oricât de aventurier ai fii din fire e mai bine să ai un acoperiș asupra capului, mai ales dacă luăm în considerare precipitațiile din ce în ce mai dese și abundente din ultima vreme. Deci prima achiziție, dacă nu ai pickup-ul deja dotat cu acest accesoriu va fi un hardtop. Probabil va fi ceea mai mare cheltuială dar nu vei regreta nici o clipă investiția. Nu numai că noaptea vei fii în siguranță în fața intemperiilor vremii, dar nici conținutul benei nu va avea de suferit în timpul călătoriei.

Pick-up echipat cu hardtop

În cazul în care ideea cu dormitul în benă ți-se pare inadecvat o soluție excelentă poate fi cortul de expediție montabil pe hardtop, cu capacitatea de a găzdui doi adulți. Soluție alternativă pentru hardtop cu limitările de rigoare este închiderea de benă care cel puțin va conferii siguranță bagajelor tale.

Suport pentru bicicletă și/sau caiac

Pentru majoritatea pick up-urilor nu prea sunt obstacole de netrecut și destinații care nu pot fii atinse dar în cazul în care pe lângă șofat îți place și să pedalezi și pickup-ul este dotat cu bare transversale, următorul pas este să achiziționezi un suport adecvat pentru bicicletă, iar dacă și vâslitul face parte din sporturile tale preferate atunci accesorizeazăți mașina cu un sistem adecvat de transport caiace.

Toyota Hilux cu suport pentru caiac pe hardtop

Sursă foto: rhinorack.com.au

Interior “cameră” hardtop

Deja ai acoperiș îți trebuie un pat. Dacă îți plac soluțiile simpliste poți improviza unul din PAL sau MDF acoperit cu saltea izopren în situația în care nu te deranjează suprafața tare, dar în cazul contrar o saltea cu memorie cu dimensiunile corespunzătoare mărimii benei îți va face noaptea mai confortabilă. Alte accesorii de care ai putea avea nevoie în interior: este aragazul camping pentru cel puțin cafeaua de zi cu zi, un frigider auto sau geanta frigorifică nu numai pentru mâncare, ustensile de bucătărie și o lanternă frontală dacă nu ai achiziționat un hardtop cu lumină interioară.

 

Noi îți urăm o vară cu cât mai multe aventuri memorabile și dacă dorești mai multe informații despre accesoriile amintite mai sus,contactează-ne cu încredere sau vino în vizită la sediul nostru.

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×