Solicită ofertă

Noiembrie 2018

Prima zapada cazuta in prag de iarna a fentat ca de obicei autoritatile locale, dar a adus si bucurie pentru amatorii sporturilor de iarna. Unii au facut exercitii outdoor cu lopata (pe noi ne-a salvat plugul de zapada Meyer gata pregatit pentru actiune), iar altii in asemenea situatii isi pun in valoare creativitatea si nascocesc idei “geniale” pentru curatirea zapezii.Masina dotata cu plug de zapada

Piata auto este intr-o continua crestere, cu tot mai multi adepti ai autoutilitarelor pick up si a SUV-urilor. Constructorii auto si din acest segment sunt in cautare de solutii si inovatii cu care spera sa atraga clienti noi sau sa-si fidelizeze clientela existenta. In continuare iti prezentam cateva inovatii interesante si modele care au aparut sau urmeaza sa apara.

Noua-Dacia-Duster-Pick-up

Doresti sa achizitionezi in viitorul apropiat un pick up truck dar nu ai reusit sa te decizi care poate fi alegerea cea mai potrivita? Decizie greu de luat daca tinem cont de varietatea de autoutilitare disponibile pe piata auto. Una dintre caracteristici de care trebuie sa ti seama sunt si dimensiunile masinii care este indirect influentata de marimea cabinei.

Cele trei variante de cabina pick up

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×