CONTACT

EMAIL
info@pick-up.ro

TELEFON
+40-(0)-743-296-296
+40-(0)-752-417-417
+40-(0)-756-087-089

ADRESA
Str Principala (E60)
nr. 397/H/6,
Corunca 547367
jud. Mureș

Click pentru detalii

Fiat Fullback 2016-prezent

 

Callback

Garantia Callback:

Ai nevoie de informatii legate de produsele sau serviciile noastre? Trimite-ne un SMS cu numarul tau la 0743 296 296 si te sunam in cel mai scurt timp. Telefonic te putem ajuta cu informatii despre produse, serviciile noastre, garantiile noastre, chiar daca ai retineri in achizitionarea produselor de la noi. In plus, ca sa iti dovedim acest lucru, am creat si o garantie: daca nu revenim cu un telefon* in 23 de minute de la primirea mesajului tau, in caz de achizitionarea oricarui produs, primesti  5% discount!

*Atentie: timpul limita este valabil pentru o convorbire telefonica si nu trimiterea ofertei prin mail!

** Valabil doar in zilele de lucru in timpul programului: L-J: 8:00 - 17:00, V: 8:00 - 15:45


Garantia asistentei

Garantia asistentei:

Sunteti prima data pe site? Doriti infomatii legate de accesorii/servicii, aveti nevoie de sfaturi utile referitoare la folosirea lor? Ati cumparat un accesoriu si nu sunteti sigur de modul de montare? Indiferent de problema intampinata, echipa pick-up.ro va sta la dispozitie in fiecare zi a saptamanii intre orele 07-22 . In afara acestor ore va rugam lasati un mesaj pe site-ul nostru ori pe unul dintre numerele de telefon si vom reveni la Dvs in cel mai scurt timp posibil.


 

Garantia livrarii produselor la timp

Garantia livrarii produselor la timp:

Firma noastra garanteaza livrarea accesoriilor comandate la termenele prestabilite de catre client si echipa de vanzari a societatii. In cazul accesoriilor nelivrate la timp, indiferent de cauza, Pick-Up.ro acorda despagubiri de intarziere, eventuale neplaceri cauzate, in cuantum de 1%/zi din valoarea accesoriilor nelivrate la timp. Cuantumul despagubirii nu poate depasi valoarea accesoriilor in cauza. Daca intarzierea depaseste 30 de zile lucratoare comanda se livreaza GRATUIT iar contravaloarea va fi rambursata clientului in totalitate in termen de maxim 5 zile lucratoare sau se poate utiliza la urmatoarea comanda la alegere.


 

Garantia alternativei

Garantia alternativei:

In cazul comenzii unui hardtop / inchideri de bena (hardcover / fullbox), indisponibile pe stoc, va punem la dispozitie o varianta provizorie de protectie a bunurilor transportate, pana la onorarea comenzii. Conditia acestei garantii este ca accesoriul comandat sa fie achitat integral in avans iar cel provizoriu sa fie montat/demontat in service-ul pick-up.ro situat in Tg Mures. Distrugerea in totalitate sau partiala a accesoriului provizoriu atrage dupa sine plata despagubirii la valoarea de piata.


 

Satisfactiei

Garantia satisfactiei:

Compania Pick-Up.ro s-a straduit de-a lungul a celor peste 15 ani de activitate sa selecteze si sa distribuie DOAR produse de calitate superioara. Drept urmare, Pick-Up.ro isi i-a angajamentul in fata clientului, ca in cazul nemultumiri fata de produsul achizitionat sau de serviciile prestate in service-ul nostru situat in Targu Mures, aveti posibilitatea de a returna produsul si de a reclama montajul efectuat in termen de 30 zile calendaristice iar ulterior sa va primiti banii inapoi (in termen de max 7 zile calendaristice), daca nu, sa schimbati produsul cu un altul nou.

 

 

CAUŢI UN CADOU PERFECT MAŞINII TALE? AI VENIT LA LOCUL POTRIVIT!

Pe site-ul Pick-Up.ro găseşti hardtop, închidere de benă (fullbox), capitonaj de benă, reflectoare, troliu warn, bare de inox (bullbar, rollbar, prag lateral, bară spate, bullbar off-road), de asemenea multe alte accesorii de pick-up (Amarok, Hilux, Ranger, L200, D-max) şi SUV, cum ar fi: plug de zăpadă, sărăriţă, cort de expediţie montabil pe maşină, anvelope off-road, scuturi, sisteme de suspensie, chingi şi cârlige.

MAŞINA TA POATE MAI MULT

VW Amarok, Toyota Hilux, Ford Ranger (T6), Mitsubishi L200, Nissan Navara Np300, D40, Isuzu D-Max 2012, Mazda BT50, Dacia Duster? Vizitează site-ul nostru şi descoperă şi celelalte comori “ascunse”, cu ajutorul cărora poţi să te bucuri de viaţă, fie că e vorba de muncă, de distracţie în natură cu familia/prietenii!

UTILITATE VS. SIGURANŢĂ?

De ce ar trebui să alegi? Când cu un hardtop Pick-Up.ro le ai pe amândouă! Accesoriile de tip hardtop VW Amarok, Toyota Hilux, Ford Ranger (T6), Mitsubishi L200, Nissan Navara Np300, D40, Isuzu D-Max 2012, Mazda BT50 şi fullbox VW Amarok, Toyota Hilux, Ford Ranger (T6), Mitsubishi L200, Nissan Navara Np300, D40, Isuzu D-Max 2012, Mazda BT50 sunt esenţiale în cazul utilitarelor pick-up. Fără hardtop, bena unei utilitare pick-up nu poate fi folosită la maxim şi e departe de a fi sigură.

GARANŢIA CALITĂŢII

În decursul a 15 ani de experienţă pe piaţa internă, tot mai activ şi pe piaţa externă, Pick-Up.ro a reuşit să elimine accesoriile cu probleme de utilizare şi funcţionare. Furnizăm accesorii de calitate superioară, menite să îndeplinească standardele europene de calitate (precum rigurosul test nemţesc TUV şi Certificatul European), dar şi cel al Registrului Auto Român (RAR). Astfel, clienţii noştrii au garanţia calităţii produsului şi a materialelor folosite în construcţia acestora, şi nici omologarea nu reprezintă o problemă.

CONFORTUL TĂU ŞI PROTECŢIA BAGAJELOR TALE

Te-ai săturat să ţi se umple bena cu apă de fiecare dată când plouă, ninge? Te-ai săturat de faptul că nu poţi merge niciodată în vacanţă cu bagajele în siguranţă? Alege una din variantele de închidere de benă (fullbox/hardcover) şi bucură-te pe deplin de confortul maşinii tale Pick-Up! Hardtop-uri şi Închideri de benă (fullbox/hardcover) compatibile cu: VW Amarok, Toyota Hilux, Ford Ranger (T6), Mitsubishi L200, Nissan Navara Np300, D40, Isuzu D-Max 2012, Mazda BT50.

PROTECŢIA SUPRAFEŢEI VOPSITE CU CAPITONAJ DE BENĂ PICK-UP.RO

Fabricat dintr-o polietilenă de înaltă densitate, capitonajele de benă marca Pick-Up.ro au o grosime cuprinsă între 3,4 mm şi 4 mm (faţă de cele având doar 1,5 mm grosime) şi oferim garanţie pe viaţă la materialul folosit. Sunt disponibile împreună cu sisteme de ancorare la variantele de pick-up cu caroserie Double Cab, cât şi Single Cab şi Extra Cab ale următoarelor mărci: VW Amarok, Toyota Hilux, Ford Ranger (T6), Mitsubishi L200, Nissan Navara Np300, D40, Isuzu D-Max 2012, Mazda BT50.