Troliu Limitless 12.0 LFL
(Land Rover Freelander 2008-prezent)

Cod produs: K-LML-12.0-LFL
Pret produs Afiseaza pretul.
Pret produs
PRET EUR: 467.00 EUR (CU TVA: 555.73 EUR)
PRET RON: 2,283.92 RON (CU TVA: 2,717.87 RON) (curs BNR + 1%)
Daca ai intrebari ne poti suna:
0743-296-296
sau ne poti trimite un mail:
info@pick-up.ro
mailto     facebook     twitter    google plus

Avansat, puternic și rezistent

Cele 3 cuvinte care descriu cel mai bine acest sistem de tractare. Un troliu capabil, pentru deplasări off-road cu traseee solicitante. Având un motor de 6 cp și o forță de tracțiune de peste 5000 kg, vă puteți baza pe troliul Limitless 12 LFL și în cazuri în care alte troliuri fac față.

 Aceste sisteme de tracțiune se montează pe un suport dedicat, confecționat special pentru fiecare model de vehicul in parte; acesta nu este inclus și se comandă separat. Forța minimă de tracțiune pentru un troliu se calculează înmulțind masa maximă autorizată a vehiculului în cauză cu 1,5.

ATENȚIE – în cazul montării troliurilor pe mașini, pot apărea cazuri în care este necesară relocarea cutiei de comandă pentru un acces mai facil cu telecomanda, proces care poate genera costuri suplimentare la montaj – fiind necesară folosirea unor prelungitoare/kituri de relocare pentru cutiile de comandă.

Specificatii tehnice pentru Land Rover Freelander 2008-prezent
  • Forţa de tracţiune: 5443 Kg
  • Motor: Series-Wound
  • Putere: 6 CP
  • Frână: automată
  • Conţine telecomanda cu cablu de 3.3 m
  • Greutate netă: 38 kg
  • Cablu: 28 m x 7.8 mm
  • IP66
  • Atenţie! Troliurile se montează pe un suport dedicat, confecţionat special pentru fiecare model de vehicul în parte! Acesta nu este inclus şi se comandă separat!
  • Forţa minimă de tracţiune pentru un troliu se calculează înmulţind cu 1,5 masa maximă autorizată a vehiculului în cauză!
Rating: 

No votes yet

Fii primul care scrie un review !
Ofera ajutorul tau si altor clienti interesati, scriind aici feedback-ul tau privind utilizarea/look-ul acestui produs pe masina ta.
Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despe noi

Pe site-ul Pick-Up.ro găseşti hardtop, închidere de benă (fullbox), capitonaj de benă, reflectoare, troliu warn, bare de inox (bullbar, rollbar, prag lateral, bară spate, bullbar off-road), de asemenea multe alte accesorii de pick-up (Amarok, Hilux, Ranger, L200, D-max) şi SUV, cum ar fi: plug de zăpadă, sărăriţă, cort de expediţie montabil pe maşină, anvelope off-road, scuturi, sisteme de suspensie, chingi şi cârlige.