Lun, 06/22/2015 - 14:22 -- Administrator
Reflector VisionX XPR 9M
Titlu: 
Reflector VisionX LPX910
2,237.68 RON
Română

Marca VisionX a incorporat un concept de invenție destul de nouă, care a făcut-o să se încadreze în categoria celor mai bune lumini din întreaga lume. Acestea sunt 100% compatibile cu accesoriile de înaltă tehnologie pentru autoutilitarele VW Amarok, Toyota Hilux, Ford Ranger (T6), Mitsubishi L200, Nissan Navara Np300, D40, Isuzu D-Max 2012, Mazda BT50, Fiat Fullback, Mercedes X Class, Renault Alaskan, care nu vă dezamăgesc când vine vorba de performanță.

Reflectorul VisionX LPX910 este cel mai bine vândut reflector [model], Mercedes X Class, Renault Alaskan din gama celor cu LED-uri, utilizând funcția avansată de gestionare a temperaturii electronice. Acest reflector este ideal pentru off-road, fiind ambalat într-o carcasă din aluminiu robustă, barele de lumină sunt rezistente la apă și la praful stradal.

Acest reflector este montat cel mai des pe bullbar-uri de inox cu suporturi special fabricate (acestea nu sunt incluse în preț). Atât kitul electric cât și comutatorul se regăsesc în pachet. Intensitatea reflectorului este de 2052 Lm (lumeni). 

Stock: 
1buc.
Technical details: 
  • Număr LED-uri – 9 buc.
  • Flux luminos – 3330 lumeni
  • Pachetul include kit electric complet cu comutator
  • OMOLOGAT UE!
All models: 
No product image: 
Cod produs: 
E-VIX-XIL-LPX910
Greutate: 
2
Rating: 

No votes yet

SUV: 
Produs dezactivat: 

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Plain text

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.

Despre noi

Pe site-ul Pick-Up.ro găseşti hardtop, închidere de benă (fullbox), capitonaj de benă, reflectoare, troliu warn, bare de inox (bullbar, rollbar, prag lateral, bară spate, bullbar off-road), de asemenea multe alte accesorii de pick-up (Amarok, Hilux, Ranger, L200, D-max) şi SUV, cum ar fi: plug de zăpadă, sărăriţă, cort de expediţie montabil pe maşină, anvelope off-road, scuturi, sisteme de suspensie, chingi şi cârlige.