Lun, 06/22/2015 - 14:13 -- Administrator
reflector visionx epx910
Titlu: 
Reflector VisionX EPX910
2,495.74 RON
Română

Marca Vision X a încorporat un concept de invenție destul de nouă, care a făcut-o să se încadreze în categoria celor mai bune lumini din întreaga lume. Acestea sunt 100% compatibile cu accesoriile de înaltă tehnologie pentru autoutilitarele [model], Fiat Fullback, Mercedes X Class, Renault Alaskan, care nu vă dezamăgesc când vine vorba de performanță.

Aceste lămpi sunt disponibile celor care iubesc să conducă în condiții meteorologice dure, fiind rezistente la apă și praf. Lămpile sunt proiectate să corespundă cerințelor pieței rutiere având lentile de sticlă puternică. Sunt extrem de eficiente și oferă mult mai multă luminanță în comparație cu lămpile de ceață standard. Reflectoarele sunt proiectate să corespundă celor mai exigente cereri.

Având 9 LEd-uri are o putere de 2057 Lm (lumeni), se poate monta în diferite feluri, fiind prevăzut cu un suport gata găurit pentru a facilita montajul în diverse locuri. La fel ca și restul reflectoarelor marca Vision X, are carcasa metalică solidă.

 

Stock: 
1buc.
Technical details: 
  • Număr LED-uri – 9 buc.
  • Flux luminos – 3330 lumeni
  • Pachetul include kit electric complet cu comutator
All models: 
No product image: 
Cod produs: 
E-VIX-EPX910
Greutate: 
4
Rating: 

No votes yet

SUV: 
Produs dezactivat: 
Brand: 

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Plain text

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.

Producatori

Despre noi

Pe site-ul Pick-Up.ro găseşti hardtop, închidere de benă (fullbox), capitonaj de benă, reflectoare, troliu warn, bare de inox (bullbar, rollbar, prag lateral, bară spate, bullbar off-road), de asemenea multe alte accesorii de pick-up (Amarok, Hilux, Ranger, L200, D-max) şi SUV, cum ar fi: plug de zăpadă, sărăriţă, cort de expediţie montabil pe maşină, anvelope off-road, scuturi, sisteme de suspensie, chingi şi cârlige.
×