CONTACT

EMAIL
info@pick-up.ro

TELEFON
+40-(0)-743-296-296
+40-(0)-752-417-417
+40-(0)-756-087-089

ADRESA
Str Principala (E60)
nr. 397/H/6,
Corunca 547367
jud. Mureș

Click pentru detalii

De ce Pick-Up

5 motive pentru care să alegeți Pick-Up.ro


1.Experiență
Cu o experiență de peste14 ani în domeniu, am accesorizat o gamă variată de mașini pick-up, 4x4 și off road oferind fiecărei mașini o personalitate unică.
Atât noi, cât și colaboratorii noștri dorim să vă oferim experiența acumulată de-a lungul timpului, pentru a satisface cele mai variate nevoi.

Feedback-urile clienților noștri sau mașinile lor echipate le găsiți accesând recomandările..

2. Tehnologie
Produsele comercializate sunt alese cu grijă, în multe cazuri folosind cele mai noi tehnologii, pentru a satisface cele mai înalte standarde de calitate, sunt testate pentru a face față chiar și condițiilor cele mai dure.
Deținem certificate TŰV, EC si RAR. Marea majoritate a produselor sunt proiectate pentru a fi montate și demontate ușor, adaptându-se în continuu nevoilor Dvs.

3. Relația cu clienții
Încă din momentul cererii de ofertă și a cumpărării unui produs colegii noștri amabili și experimentați vă ajută să alegeți varianta optimă pentru nevoile Dvs.
Cu ajutorul rețelei de service partenere, instalați produsele dorite și primiți informațiile necesare folosirii adecvate a produsului. Pentru informații suplimentare, putem fi contactați. Echipa Pick-Up.Ro stă la dispoziția dumneavoastră!

4. Siguranță

Produsele noastre incorporează multe inovații tehnice, ceea ce fac din ele produse sigure pe care puteți conta oricând și în orice situație.
Testele efectuate cu aceste produse, precum și certificatele obținute dovedesc acest aspect. Odată achiziționate, aveți siguranță chiar și în cazurile de postgaranție, că cererea dvs. va fi rezolvată in cel mai scurt timp.

5. Raport preț calitate
Oferim produse achiziționate direct de la producători de renume precum și servicii complexe de înaltă calitate. Alegând un produs fiabil puteți economisi bani, timp și nervi chiar și pe termen scurt.
O mașina accesorizată înseamnă utilizare multiplă și eficiență crescută fiind o investiție rentabilă.

 

Română