CONTACT

EMAIL
info@pick-up.ro

TELEFON
+40-(0)-743-296-296
+40-(0)-752-417-417
+40-(0)-756-087-089

ADRESA
Str Principala (E60)
nr. 397/H/6,
Corunca 547367
jud. Mureș

Click pentru detalii

De ce Pick-Up

5 motive pentru care sa alegeti Pick-Up.ro


1. Experienta
Cu o experienta de peste 14 ani in domeniu, am accesorizat o gama variata de masini pick-up, 4x4 si off road oferind fiecarei masini o personalitate unica.
Atat noi cat si colaboratorii nostri dorim sa va oferim experienta acumulata de-a lungul timpului, pentru a satisface cele mai variate nevoi.

Feedback-urile clientilor nostri sau masinile lor echipate le gasiti accesand recomandarile .

2. Technologie
Produsele comercializate sunt alese cu grija in multe cazuri folosind cele mai noi technologii, pentru a satisface cele mai inalte standarde de calitate, sunt testate pentru a face fata chiar si conditiilor cele mai dure.
Detinem certificate TŰV, EC si RAR. Marea majoritate a produselor sunt proiectate pentru a fi montate si demontate usor adaptandu-se in continuu nevoilor Dvs.

3. Relatia cu clientii
Inca din momentul cererii de oferta si a cumpararii unui produs colegii nostri amabili si experimentati va ajuta sa alegeti varianta optima pentru nevoile Dvs.
Cu ajutorul retelei de service partenere instalati produsele dorite si primiti informatiile necesare folosirii adecvate a produsului. Pentru informatii suplimentare, putem fi contactati. Echipa Pick-Up.Ro sta la dispozitia dumneavoastra!

4. Siguranta

Produsele noastre incorporeaza multe inovatii tehnice ceea ce fac din ele produse sigure pe care puteti conta oricand si in orice situatie.
Testele efectuate cu aceste produse, precum si certificatele obtinute dovedesc acest aspect. Odata achizitionata aveti siguranta chiar si in cazurile de postgarantie, ca cererea dvs va fi rezolvata in cel mai scurt timp.

5. Raport pret calitate
Oferim produse achizitionate direct de la producatori de renume precum si servicii complexe de inalta calitate. Alegand un produs fiabil puteti economisi bani, timp si nervi chiar si pe termen scurt.
O masina accesorizata inseamna utilizare multipla si eficienta crescuta fiind o investitie rentabila.

 

Română