De ce Pick-Up

6 motive pentru care să alegeți Pick-Up.ro


1.Experiență

Cu o experiență de peste 16 ani în domeniu, am accesorizat o gamă variată de mașini pick-up, 4x4 și off- road oferind fiecărei mașini o personalitate unică.
Atât noi, cât și colaboratorii noștri, dorim să vă oferim experiența acumulată de-a lungul timpului, pentru a satisface cele mai variate nevoi.

Feedback-urile clienților noștri sau mașinile lor echipate le găsiți accesând recomandările..

2. Tehnologie

Produsele fabricate și comercializate sunt alese și proiectate cu grijă, în multe cazuri folosind cele mai noi tehnologii, pentru a satisface cele mai înalte standarde de calitate și sunt testate
pentru a face față chiar și celor mai dure condiții.
Deținem certificate TÜV, ISO9001, E și R.A.R. Marea majoritate a produselor sunt proiectate pentru a fi montate și demontate ușor, adaptându-se în continuu nevoilor dvs.

3. Relația cu clienții

Încă din momentul cererii de ofertă și al cumpărării unui produs, colegii noștri amabili și experimentați vă ajută să alegeți varianta optimă pentru nevoile dvs.

4. Siguranță

Produsele noastre încorporează multe inovații tehnice, fiind produse sigure pe care puteți conta oricând și în orice situație. Testele efectuate cu aceste produse, precum și certificatele obținute
dovedesc acest aspect. Odată achiziționate, aveți siguranța chiar și în cazurile de postgaranție, că cererea dvs. va fi rezolvată în cel mai scurt timp.

5. Raport preț calitate

Oferim produse achiziționate direct de la producători de renume precum și servicii complexe de înaltă calitate. Alegând un produs fiabil, puteți economisi bani, timp și nervi chiar și pe termen scurt. O mașină accesorizată
înseamnă utilizare multiplă și eficiență crescută, fiind o investiție rentabilă.

6. Producător și importator direct

Suntem producători/ furnizor TIER 1 în domeniul automotive, fabricând produse OEM, OID și AM, cu două mari amplasamente de 267.000 mp respectiv 70,600 mp.

Producatori

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×