Vin, 12/18/2015 - 14:28 -- Administrator
Bullbar Limitless Standard
Bullbar Limitless Standard
Română
0.00 RON

Bullbarul limitless standard pentru [model], Fiat Fullback, Mercedes X Class, Renault Alaskan cu un design nou, fabricat din țeavă ovală de 90 mm diametru din inox. Atât produsul cât și sistemul de prindere sunt din inox, de asemenea vin însoțite de omologare CE (cu excepția modelului Toyota Hilux). Conceput pentru a oferi o protecție excelentă împotriva loviturilor și a impactului cu viteza redusă, totodată respectă legislația protecției pietonilor.

Această versiune este recomandată pentru șoferii care ar dori protecția suplimentară a unui bullbar, bullbar păstrând în același timp aspectul general al autovehiculului. Totodată asigură o lumină suplimentară în cazul unor condiții meteorologice nefavorabile sau în condiții de vizibilitate redusă.

Special price: 
0,00 €
Stock: 
1buc.
Technical details: 
  • Design nou și unic, din ţeavă cu diametru de 90 mm
  • Atât produsul cât și sistemul de prindere sunt 100% inox
  • Omologat CE (cu excepția modelului Toyota Hilux)
  • Conform cu legislația din domeniul protecției pietonilor
All models: 
No product image: 
Cod produs: 
C-OUT-EC-STD
Greutate: 
4
Rating: 

Average: 4 (1 vote)

SUV: 
Produs dezactivat: 
Brand: 

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Plain text

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.

Producatori

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×