Un nou tip de prag cu aderenta sporita

Stiti cum sa alegeti un prag lateral pentru masina dumneavostra? Ati cercetat toate variantele de praguri si inca nu sunteti convins care este cel mai potrivit si durabil pentru cerintele dumneavoastra? Mai jos am analizat cateva dintre tipurile de praguri disponibile pe piata si dorim sa va prezentam cea mai buna varianta pentru un prag de calitate si cu aderenta sporita.

Un prag lateral din inox, din teava rotunda este o alegere potrivita pentru persoanele dinamice, care isi echipeaza masina cu accesorii de calitate pentru un look sportiv. Este un prag din inox 100%, cu benzi antiderapante, usor de montat si cu rezistenta foarte buna in mediul acid. Pentru a vedea designul acestui tip de prag, dati click aici.

Un prag lateral care are componente de plastic, desi are un aspect solid, cu timpul ajunge sa se slabeasca in punctele de prindere, si din acest motiv crapa. Pragul lateral, supus la socurile mecanice ale drumului, in timp ajunge sa fie periculos daca nu este schimbat la timp. Desi initial pare o investitie foarte buna datorita unui pret net inferior celor de inox, este de fapt o cheltuiala in plus datorita duratei de viata redusa a pragului de plastic.

 

Din aceste motive, va recomandam sa luati in considerare noul tip de prag cu aderenta sporita, pragul lateral de inox din teava ovala. Cu suprafata de cauciuc neopren moale, ofera o aderenta perfecta, reducand riscurile alunecarii, in timp ce aluminiul satinat imbunatateste contrastul cromatic dintre otelul inoxidabil lustruit si cuciuc.

 

Teava ovala, in comparatie cu cea rotunda ofera o stabilitate mai mare la urcarea in masina, iar benzile antiderapante din aluminiu si cu puncte de cauciuc ofera aderenta atat pentru siguranta dumneavostra cat si a intregii familii.

Noile protectii laterale sunt disponibile pentru cele mai importante masini 4x4, SUV si pick-up de pe piata. 

Pentru cei care doresc un aspect exclusivist si in acelasi timp foarte elegant, va sugeram sa luati in considerare pragul lateral negru din teava ovala din inox. Este un accesoriu unic, diferit de toate celelalte prezente pe piata. Acest tip de prag este conceput pentru a spori aspectul modern al autovehiculelor pe care este montat.

 

In functie de tipul de activitate desfasurat cu masina dumneavoastra puteti alege din cele patru tipuri de praguri laterale disponibile in gama noastra de produse.

 

Speram ca v-au fost de ajutor informatiile articolului de azi si veti putea alege mai usor ce fel de prag lateral vi se potriveste masinii dumneavoastra. 

Pentru mai multe detalii si informatii privind noul tip de prag cu aderenta sporita, va asteptam sa ne contactati personalul specializat aici.

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Plain text

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.

Despre noi

Pe site-ul Pick-Up.ro găseşti hardtop, închidere de benă (fullbox), capitonaj de benă, reflectoare, troliu warn, bare de inox (bullbar, rollbar, prag lateral, bară spate, bullbar off-road), de asemenea multe alte accesorii de pick-up (Amarok, Hilux, Ranger, L200, D-max) şi SUV, cum ar fi: plug de zăpadă, sărăriţă, cort de expediţie montabil pe maşină, anvelope off-road, scuturi, sisteme de suspensie, chingi şi cârlige.