Solicită ofertă

Trei sfaturi pentru a reduce consumul la pick-up-ul tau

Indiferent de marca sau a anului de fabricatie al camionetei tale, consumul de carburant poate fi optimizat, si redus. In mare parte acest lucru depinde de tine, de modul in care conduci si de felul in care ti cont de starea tehnica a masinii tale. Conducand atent, anual poti sa faci economii insemnate in bugetul familiei tale.

Reducerea consumului de combustibil

Foto: www.equipmentworld.com

Evident sunt situatii si situatii. Probabil inaintea unei aventuri off road primul gand care iti va trece prin cap nu va fi eficientizarea consumului de carburant, dar daca iti folosesti pick-up-ul si pentru alte scopuri este bine sa tii cont de recomandarile noastre, daca vrei sa tii in frau pofta de mancare a camionetei tale.

In cazul tau fiind vorba de un pick-up una dintre solutiile cele mai fiabile pentru reducerea consumului de benzina sau motorina este dotarea benei cu un hardtop sau cu o inchidere bena. Aceste accesorii reduc semnificativ consumul datorita faptului ca conferă o aerodinamicitate mai ridicata pickup-ului. Desigur nu o sa apelezi la aceasta investitie doar de dragul reducerii consumului. Montand una dintre aceste accesorii pe bena masinii tale, pe langa economia facuta la carburant mai faci economii si la nervi, incarcatura din bena fiind in siguranta atat in fata intemperiilor vremii cat si a oamenilor cu intentii mai putin binevoitoare.

Anvelopele influenteaza in mod semnificativ cat de des trebuie sa-ti alimentezi masina. Gradul de umflare a acestora trebuie sa urmeze specificatiile recomandate de producatorul masinii, si aceasta nu doar din grija pentru buzunarul tau dar si pentru siguranta pasagerilor din camioneta. Bineinteles tipul anvelopelor trebuie sincronizat cu anotimpul altfel deznodamantul este de la sine inteles.

Bine de stiut: cu anvelope presurizate corect poti scadea consumul de carburant cu 10%.

Probabil ai sesizat diferenta intre cat te duce masina cu un rezervor plin cu combustibil in cazul in care cari greutati in bena si cat cu o bena fara sarcini. Reducand greutatea camionetei arzi mai putin combustibil. Fati un inventar in masina si scoate lucrurile care le folosesti doar ocazional. Nu are rost sa cari dupa tine un troliu daca iti scoti familia la o cina in oras sau iti duci copilul la antrenament si urmatoarea aventura off road este peste 2 luni.

Carand 35 de kg suplimentari maresti consumul masinii tale cu circa 1-1.5%.

Foto: www.equipmentworld.com

Bena fara hardtop

Tu ai sfaturi din propria experienta pentru reducerea consumului de combustibil?

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×