Solicită ofertă

S-a lansat în țară cel mai ieftin pick-up 4x4 single cab

În 2014 tot în luna octombrie Dacia prezenta prima versiune de pick-up Duster, însă cele 500 de unități fabricate aveau destinația bine specificată: OMV Petrom. Vărul Daciei pick up, Renault Duster Oroch prezentat în 2015 nu a fost comercializat în Europa servind numai piața Americii Latine.

Dacia Duster pick up momentan cel mai ieftin pick up 4x4 single cab

Dar în sfârșit după o nouă colaborare fructuoasă cu Romturingia, firmă specializată în producția și conversia de caroserii pe 22 octombrie 2020 a fost lansată în țară noul Duster Pick-up.

Fără doar și poate, pickup-ul va avea priză la public dacă luăm în considerare că în ultima perioadă utilitarele pick up indiferent de marcă sunt tot mai populare. Un atuu important al modelului în acest sens este prețul acestuia. Comercializat la un preț de pornire de 22546 EUR este cel mai ieftin pick-up 4x4 single cab achiziționabil la noi. Un alt punct forte este și consumul redus de combustibil. Motorul diesel Blue dCi de 115 CP cu un cuplu maxim de 260 Nm la 2000 rot/min are un consum pe 100 km de doar 5.02 litri în regim urban și 4.93 litri în regim mixt.

Din punctul de vedere al dimensiunilor pickup-ul are o lungime de 4341 mm, înălțime de 1678 mm ca și Dusterul SUV doar lățimea din față având un plus 18 mm iar la garda la sol 14 mm adică 224 mm.

Bena, elementul caracteristic fiecărui pickup are o lungime de încărcare la nivelul podelei de 1650 mm, lățime interioară în fața pasajelor 1350 mm și lățime interioară între pasajele roților de 970 mm deci o capacitate de încărcare convingătoare. Geometria specială, bine gândită al benei cu deschidere largă a oblonului face posibilă încărcarea/descărcarea cu ușurință a acestuia. Greutatea maximă admisă în acest spațiu de depozitare este de 500 kilograme. Capitonajul benei este realizat dintr-un material ușor de curățat.

Benă noul Duster pick up

La capitolul culori prea multe opțiuni nu sunt, mai exact unul singur: Glacier White. Echiparea standard include jante de aliaj de 16 inch și elementele de siguranță din Duster SUV, adică ABS, ESP, airbaguri laterale și frontale atât pentru șofer cât și pentru pasager, asistență la demaraj în rampă și la coborârea pantei.

Îi urăm bun venit noului membru al familiei pick up și îl așteptăm la noi pentru a-l personaliza si ai spori siguranta pe drum cu denivelari sau off-road cu scut EGR, bară de inox, set suspensie, set scuturi full, reflectoare.

Sursă foto: dacia.ro

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×