CONTACT

EMAIL
info@pick-up.ro

TELEFON
+40-(0)-743-296-296
+40-(0)-752-417-417
+40-(0)-756-087-089

ADRESA
Str Principala (E60)
nr. 397/H/6,
Corunca 547367
jud. Mureș

Click pentru detalii

Reducere de 10% la două modele de închideri de benă

Pick-up.ro nu se dezminte și continuă să ofere promoții surpriză pentru posesorii de mașini pick-up indiferent de anotimp sau lună. De această dată, produsele vizate de reduceri sunt două modele performante din categoria închiderilor de benă sau a capacelor de benă, cum se mai cunosc în rândul posesorilor de autoutilitare pick-up.

Reducere 10% la închiderile de benă Top Star Easy TSII și Top Star Easy 45II

Pe lângă cele două denumiri amintite mai sus, o a treia variantă ar putea fi și „scut de benă”, dacă luăm în considerare rolul acestui accesoriu: protejarea benei împotriva intemperiilor și – datorită posibilității de închidere cu cheie – asigurarea încărcăturii depozitate în benă.

Așa cum am scris într-o postare anterioară, rugina nu face excepții nici cu autoutilitarele pick-up și acesta este principalul motiv pentru care majoritatea posesorilor de astfel de mașini își dotează automobilul cu un hardtop sau închidere de benă.

De fapt, aceasta este principala funcție a celor două închideri de benă oferite la preț promoțional, acestea dispunând de alte câteva caracteristici comune tuturor modelelor din gama noastră de produse: certificarea RAR, posibilitatea de montare fără găurirea caroseriei, greutatea redusă și influențarea în mod pozitiv a consumului de carburant datorită aerodinamicii îmbunătățite a mașinii dotate cu acest accesoriu.

Promotie la două modele de închideri de benă

Bineînțeles, sunt și câteva proprietăți distinctive, cum ar fi bena tapițată, comună atât închiderii de benă Top Star Easy 45II cât și modelului Top Star TSII. Ambele modele sunt dotate cu un rollbar din inox și dacă doriți să conferiți mașinii dvs. un aspect sportiv, aceste modele stilate, cu un design modern și sistem de închidere performant vor reprezenta cea mai potrivită alegere. Desigur, pe lângă aspectul mașinii, alegerea este influențată și de dimensiunea obiectelor care urmează să fie transportate în benă. În cazul capacului de benă Top Star Easy 45II, accesul la benă este facilitat de posibilitatea de deschidere la un unghi de 45 de grade, iar modelul Top Star TSII se distinge prin faptul că se poate fixa orizontal până la nivelul cabinei. La ambele modele, deschiderea capacului este asistată de telescoape de calitate și fiabile.

Dacă doriți detalii suplimentare, contactați-ne acum. Nu ratați ocazia de a economisi bani frumoși la un produs imperios necesar pentru orice autoutilitară pick-up.

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Plain text

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.