Solicită ofertă

Premiere europene de autoutilitare pick-up la Motor Show Geneva 2019

Calendarul expozițiilor auto europene din acest an a fost deschis în ianuarie de cea de-a 97-a ediție a European Motor Show de la Bruxelles, dar primul show grandios de mașini al anului își așteaptă vizitatorii de astăzi, 7 martie, la Motor Show Geneva, cu peste 150 de noi modele de mașini pe plan global și european, printre care și două pick-upuri.

Logo Geneva Motor Show

Mai mult ca sigur, nu exagerăm dacă considerăm Salonul Auto de la Geneva principala și cea mai importantă expoziție de mașini din Europa, cu aproape 700.000 de vizitatori anual. În 2019 vor fi expuse peste 900 de autoturisme, de la mașinile de lux la cele concept și, nu în ultimul rând, segmentul de mașini care ne interesează cel mai mult: modelele de pick-up-uri. Importanța acestui show automobilistic este accentuată și de faptul că anual aici se decernează premiul European Car of the Year (Mașina anului în Europa), care în acest an a fost atribuit unui SUV electric, și anume Jaguar I-Pace și tot aici sunt desemnați finaliștii pentru competiția World Car of the Year.

Dacă la ediția precedentă entuziaștii autoutilitarelor pick-up au putut admira modele de Ford Ranger, Mercedes X Class, RAM 1500, Renault Alaskan, SsangYong Musso și Toyota Hilux Dakar, anul acesta doar Mitsubishi Motors și SsangYong a expus și modele de pick-up.

Noul model Mitsubishi L200, prezentat la Geneva ca premieră europeană, a fost lansat deja în noiembrie 2018 în Thailanda sub denumirea de Triton 2019. Este un model robust care impresionează prin designul puternic și captivant. Vine cu un motor diesel 2,2 l, transmisie automată în 6 trepte, cu amortizoare spate mai mari și sistem 4WD optimizat pentru performanțe mai bune în off road. Modelul poate fi admirat, studiat la standul cu numărul 4251.

Modelul Mitsubishi L200 2019 prezentat la Geneva

Coreenii de la SsangYong, prezenți anul trecut cu modelul Musso (rinocer în limba coreeană), expun de data aceasta varianta Musso Grand, cu o benă de 161 cm lungime, cu 31 cm mai lungă decât cea a modelului prezentat în 2018. Are o capacitate de încărcare de 1 tonă și capacitate de remorcare de 3,5 tone. Propulsia este asigurată de un motor turbo diesel cu capacitate cilindrică de 2157 cm3, cu o putere maximă de 181 CP. Modelul este dotat cu o cutie de viteză automată cu 6 trepte. Fanii acestui model îl pot vedea expus la standul cu numărul 4131, începând de astăzi până în 17 martie, zilnic între orele 10-20 în timpul săptămânii și orele 9-19 sâmbăta și duminica.

SsangYong Musso Grand prezentat la GIMS

Așteptăm cu nerăbdare apariția acestor modele și în saloanele auto Mitsubishi și SsangYong, dar și la sediul firmei noastre pentru a le echipa cu un hardtop, închidere de benă sau orice accesoriu care va îmbunătăți capacitatea, imaginea, întrebuințarea acestor modele.

Sursă foto: twitter.com/gimsswiss, Ssangyong, Mitsubishi-motors

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×