Solicită ofertă

Plugul de zapada si sararita din dotare va scoate din impas

Mai sunt doar cateva zile pana cand un nou sezon de iarna incepe. Putem alege sa asteptam drumuri curate si  deszapezite sau putem sa luam atitudine si sa ne pregatim din timp cu utilaje.

Pluguri

Cu un SUV in dotare sau o utilitara pick-up, lucrurile devin mult mai simple. Exista diverse pluguri si sararite ce pot fi montate pe pick-up, masini de teren, autoutilitare, camioane si utilaje agricole.

Un plug de deszapezire Meyer, actionat electric, cu brat dublu, este utilizabil atat in zone urbane cat si extraurbane. Plugurile actionate electric sunt mai mici si mai usor de manevrat decat cele hidraulice.

Camioanele cu capacitate de incarcare de 0.5t sunt dotate cu sisteme de cuplare a plugurilor. Componentele de cea mai inalta calitate asigura performanta si durabilitate fara egal. Sistemul de prindere central cu bolti de fixare, este usor de manipulate si prevazut cu pedala de picior. Sistemul de cuplare este actionat cu pedala si cu cric cu surub reglabil. Lama din otel inoxidabil, picioare de sprijin standard din fier forjat.

Atasarea se poate face in 30 de secunde pe carligul masinii – desi este o componenta robusta din otel, cu o latime a plugului de 2m si o inaltime de 55.8 cm, nu ingreuneaza masina, si aceasta deszapezeste cu o usurinta uimitoare. Lama de deszapezire se poate orienta sus/jos, stanga/dreapta cu ajutorul unei telecomande. Va invitam sa va convingeti vizionand prezentarea noastră despre plugul de deszapezire.

Plugurile de zapada de la pick-up.ro, pot fi echipate si cu reflectore auxiliare pentru o vizibilitate crescuta pe timp de noapte. Indiferent ca aveti nevoie pentru curtea unei societati comerciale, a unei alei din curtea personala, a unui drum dintr-un cartier rezidential, plugurile de mici dimensiuni Meyer, atasabile inclusiv pe o Dacia Duster, sunt cele mai bune alegeri pe timp de iarna pentru un drum fara griji.

In cazul in care zona dumneavostra este predispusa la crearea de gheata, o alta solutie foarte la indemana sunt sararitele in V de la Meyer, de asemenea atasabile pe SUV-uri, pick-up-uri, atv-uri, camionete, autocamioane cu bena basculanta sau camioane platforma. Acestea sunt adecvate pentru degajarea ghetii de pe drumurile de acces, sosele si locuri de parcare.

La fel ca si plugurile de deszapezire, au un sistem de prindere usor, si sunt ghidate cu telecomanda. Deszapezirea se realizeaza cu sare sau cu material antiderapant, iar avantajul acestor sararite este ca au un sistem vibrator de omogenizare a materialului folosit, si nu exista pericolul ca acesta sa se pietrifice sau sa inghete.

Pentru orice fel de informatii suplimentare sau nelamuriri, nu ezitati sa ne contactati echipa specializata pick-up.ro, 7 zile din 7, la numarul de telefon 0740 197 197, sau pe email la info@pick-up.ro, si va raspundem in maxim 2 ore de la solicitare.

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×