Solicită ofertă

Motive pentru a opta pentru un bullbar

In primul rand, ce este bullbar -ul?
Un bullbar defapt este o bara frontala de protectie, care poate fi fabricat din mai multe materiale.
Cel mai raspandit si mai cunoscut bullbar este cel din inox. Pana nu de mult erau disponibile mai multe modele ca si design, cum ar fi: inaltate pana la capota, inaltate pana la capota si impreuna cu aparator faruri, modele inaltate pana la nivelul barei de protectie, cu aparator carter, etc. Spunem ca pana nu de mult, deoarece mai nou aceste modele foarte inaltate si "impodobite" cu aparatori carter sau faruri nu au omologari si implicit sunt ilegale pe strazile publice din Romania si automat Uniunea Europeana.
Deasemeni un material din care se produc bullbaruri sunt cele fabricate din poliuretan, care modele au aparut mai intens pe piata datorita legilor cu privire la protectia pietonilor, insa cererea pentru acestea este destul de mica.
Nu in ultimul rand, sunt bullbarurile fabricate din otel , sau bullbar Off Road cum probabil ne este mai cunoscut, insa aceste modele cum am precizat si in postarea anterioara de pe blog, sunt destinate exclusiv uzului Off-Road, asadar nu sunt omologate!
De ce aleg clientii sa achizitioneze un bullbar:

  • Primul dintre motive pentru care am putea alege un bullbar este cel de design / estetic. Acesta imbunatateste semnificativ aspectul masinii mai ales daca sunt achizitionate "la set", impreuna cu niste praguri laterale si rollbar tot din inox. Astfel masina va fi echipata cu un nou "pachet inox" de bun gust.
  • Un alt motiv pentru a opta pentru un bullbar, ar fi cel de protectie. Intradevar, acestea omologate UE si fabricate din inox nu ofera o protectie sporita in caz de un impact frontal (Doamne si fereste de asa ceva) dar acestea sunt utile in parcari si la alte manevre la viteze mici.
  • Unul din cele mai comune motive pentru care clientii aleg sa monteze un bullbar, este pentru cel al montarii si unui set de reflectoare. Arata foarte bine, elegant si din nou, imbunatateste aspectul masinii si ii sporeste si capacitatea de iluminare pe timp de noapte. Mai jos puteti gasi cateva poze cu modele de bullbar omologate UE montate impreuna cu reflectoare clasice cat si cu tehnologie LED disponibile pentru majoritatea utilitarelor pick-up cat si pentru SUV-uri:

ATENTIE!
Pe piata exista multe bullbar-uri care au doar chrom peste partea metalica, iar la acestea in cazul unor zgarieturi, in timp partea chromata se va despica si va aparea rugina, si cred ca aici sunteti de acord si Dvs., ca nimic nu arata mai urat decat o masina de marca care are un accesoriu plin cu pete de rugina! Asadar mare atentie in momentul achizitiei! Produsele fabricate din inox in proportie de 100%, chiar si in cazul unor zgarieturi, NU au voie sa rugineasca iar la un polish se pot corecta acestea!

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in ceea ce priveste bullbar-ul sau achizitionarea unui asemenea produs, echipa Pick-Up.ro va sta la dispozitie.

Va multumim!

Comentarii

Bullbar

Salutare.
Ma puteti lămuri si pe mine va rog .
Tot internetul am cautat informatii despre bullbar daca sunt omologate , daca avem voie sa montam pe masina si daca se pot omologa undeva ..sa nu avem probleme in cazul unui control R.A.R.
sunt mii de masini ,poate milioane care vedem ca circula pe drumurile publice care au bullbar-uri ...
Vreau sa achizitionez si sa montez pe Chevrolet Captiva ,
De unde pot achizitiona si sa am la mana ceva sa nu mi se suspende Talonul.
Multunesc .

Stimate Domn!

Stimate Domn!

Multumim pentru ca ne urmariti.

Da , sunt foarte multe masina echipate cu astfel de accesorii. Unele mai vechi , altele mai noi, unele chiar cu bari de otel de Off Road etc.

Un aspect este foarte important insa , si anume ca fiecare persoana isi monteaza aceste dispozitive de “protectie” frontala pe propria raspundere, sau sunt si multi carora nu le pasa de lege, etc.

Noi mereu am indrumat toti clientii nostrii si am pus la dispozitia potentialilor clienti si nu numai toate informatiile pe care le detinem in acest sens.

Aceste bullbaruri pot fi omologate conform legislatiei in vigoare la nivel European in cazul in care indeplinesc cateva criterii.

Conform Regulamentului (CE) nr  78/2009 al Parlamentului European si al Consiliului din 14 Ianuarie 2009, privind omologarea de tip a autovehiculelor in ceea ce priveste protectia pietonilor si a altor utilizatori vulnerabili ai drumurilor, sistemul de protectie frontal ( bullbar) trebuie sa poarte un marcaj de omologare CE de tip si  trebuie comercializat impreuna  cu o lista  a tipurilor  de vehicule pentru care este omologat, precum si  instructiuni clare  de asamblare/ montare.

In cazul sistemelor comercializate de catre firma noastra, conditiile de mai sus sunt indeplinite in totalitate si in cazul bullbarului dedicat Chevrolet Captiva

Alaturat – fragmente din documentatie --- >>>

Daca aveti nevoie si de alte informatii, ramanem la dispozitia Dvs cu deosebita placere!

Bullbar Landrover Freelander

Bună ziua, mă interesează dacă pentru acest tip de autovehicul, Landrover Freelander este omologat bullbar-ul ??
Mulțumesc !!

Buna ziua,

Putem sa aducem bullbar, dar din pacate pentru modelul dvs, de masina nu este omologat.

Daca aveti alte intrebari colegii nostrii va ajuta cu drag:0742 076 076

Bullbar

Pe un mazda cx7 2.3 benzina 260 cp pot sa pun bullbar

Bullbar mazda

Buna ziua! Din pacate nu va putem ajuta in ceea ce priveste un bullbar pe masina dumnevoastra. Dupa o mica verificare la producatorii cu care colaboram, am constat ca nu dispun de bara inox (bullbar) pentru modelul de masina Mazda CX7.

Pentru un Mercedes vito,

Pentru un Mercedes vito, aveți?

Bullbar Mercedes Vito

Buna ziua. Multumim pentru interesul acordat produselor noastre. Pentru a va putea ajuta cu accesoriul potrivit, avem nevoie de niste informatii suplimentare referitoare la masina, cum ar fi anul de fabricatie. 
Va rugam sa ne contactati la nr. de tel.:  0743 163 360, sau sa ne lasati numarul dvs. de telefon si va contactam noi.

Pagini

  • Afisare pagina 1 din 7 pagini

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×