Monteaza singur un bullbar

        Cu multi stim deja faptul ca un bullbar ne poate salva de cate o zgarietura, julitura pe bara fata a masinii. Bineinteles putem vorbi de protectie doar in cazul loviturilor usoare si nu tamponari grave. Totodata un bullbar pe langa faptul ca va apara masina, o si personalizeaza. Si bineinteles sa nu uitam un atuu: se pot echipa cu reflectoare!

Din aceste simple motive foarte multi aleg sa isi echipeze masina cu un Bullbar.

Din propria experienta pornind, si sper sa mai fie si alti cititori de acord,  imi place sa montez singur pe masina ceea ce se poate, fara a fi necesar interventia unui service compatibil. Iar in cazul unui produs recent achizitionat am tendinta de a verifica pe internet cat mai multe tutoriale, care ma vor ajuta in montarea produsului respectiv.

Deoarece nu am gasit un asemenea tutorial cu montarea unui bullbar, am decis sa va oferim noi unu.

Asadar, va invit sa vizionati urmatorul tutorial:

 

Va multumim,

Echipa Pick-Up!

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Plain text

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.

Producatori

Despre noi

Pe site-ul Pick-Up.ro găseşti hardtop, închidere de benă (fullbox), capitonaj de benă, reflectoare, troliu warn, bare de inox (bullbar, rollbar, prag lateral, bară spate, bullbar off-road), de asemenea multe alte accesorii de pick-up (Amarok, Hilux, Ranger, L200, D-max) şi SUV, cum ar fi: plug de zăpadă, sărăriţă, cort de expediţie montabil pe maşină, anvelope off-road, scuturi, sisteme de suspensie, chingi şi cârlige.