Solicită ofertă

Meserii cel mai bine deservite de autoutilitarele pick up

Dacă ne gândim bine foarte multe meserii pot beneficia de avantajele autoutilitarelor pick up, de multilateralitatea acestora care derivă și din forma lor constructivă. Numeroase businessuri și profesii probabil nu ar fi atât de eficiente dacă nu ar fi asistate de un pick up poreclit nu de puține ori și nu din întâmplare cal de povară.

Toyota Hilux

Oare care este “meseriașul” care ar suferii cel mai mult de lipsa unui pick up? Evident ar fi pilotul de curse off road. În tabăra opusă regăsim călugărițele :), jucătorul de șah :) și am putea continua lista. Între cele două extreme sunt meserii cum ar fi salvamontistul, pădurarul, agricultorul a căror activitate este mult ușurată de faptul că sunt asistați în munca lor de un “tovarăș” statornic cum este autoutilitara pick up.

În munca salvamontiștilor fiecare secundă contează. Este extrem de important să ajungă cât mai repede posibil la un turist rătăcit sau accidentat. Cu cât de mult se pot apropia de locație cu atât mai mult timp câștigat. Bineînțeles că fiecare intervenție, pe lângă echipaj necesită și echipament și acest lucru face ca tipul de mașină ideală pentru această profesie să fie pick up-ul.

Pick up echipat pentru salvamont

În bena dotată cu hardtop se poate căra echipamentul necesar. În timpul iernii pe bara transversală a hardtopului pot fi transportați schiurile și/sau targa de salvare, iar dacă bena nu este acoperită cu închidere de benă sau hardtop în aceasta se poate transporta chiar și un snowmobil.

“Biroul” pădurarului este una vastă, se situează în locuri greu accesibile cu porțiuni de drum propice mai mult curselor de off road. Pentru a face față principalelor îndatoriri ale postului, de la protejarea pădurii împotriva tăierilor ilegale și contra incendiilor sau reîmpădurirea prin plantarea de puieți forestieri este indispensabil o autoutilitară capabilă. Datorită terenului accidentat pe care circulă pădurarii pentru mai multă siguranță își dotează mașina cu scut rezervor, scut de cutie de viteze și scut diferențial și un bullbar. Bena încăpătoare asigură spațiul necesar uneltelor și/sau puieților.

În SUA marea majoritate a fermierilor deține cel puțin o autoutilitară pick up și din ce în ce mai mulți agricultori din țară apelează la folosirea pick up-urilor în sectorul agricol. Motivul este pe de o parte starea drumurilor agricole de exploatație pe de altă parte capacitatea de transport și de tractare a autoutilitarelor pick up.

Pick up-ul un ajutor excelent în agricultură

Dat fiind faptul că în perioada de recoltare ziua de lucru se poate termina în întuneric, foarte mulți agricultori își echipează mașina cu reflectoare suplimentare. Alte accesorii achiziționate des de agriculturi este bara benă pentru fixare, prelungitorul de benă dar destul de mulți își montează și un troliu pe mașină.

În cei 16 ani în domeniu am avut onoarea și prilejul să echipăm pickup-uri pentru diferite meserii. Câteva exemple găsești  în secțiunea Proiecte speciale. Dacă articolul ți-a fost sursă de inspirație și vrei și tu să-ți ușurezi munca cu ajutorul accesoriilor pe care le comercializăm contactează-ne acum. Nu uita că în luna aceasta transportul este gratuit.

Sursă foto: toyota.com

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×