Hardtop Toyota Hilux -de acum cu inchidere centralizata

La 13 iulie 2011, Toyota a anunțat că Hilux va primi un upgrade, inclusiv o fata a masinii reproiectat și alte modificări de styling extern. Schimbări în interior și un nou motor diesel turbo capabil de 106 kW (142 CP) și 343 Nm (253 lb ft ) de cuplu, precum si consum redus de combustibil comparativ cu modelul precedent.

Hardtop GSE Toyota

Această actualizare a fost inițial lansat în Thailanda. Masina vine cu un nou look frontal și un interior restructurat pentru a oferi un feeling de comfort crescut.

Iar o masina noua, imbunatatita merita un hardtop. Un hardtop Toyota Hilux  mai nou, cu inchidere centralizata.

Ne-am propus sa preintampinam probleme de uzura a butucilor in timp. Totodata ar fi de mare ajutor clientilor prin usurarea uzului zilnic a hardtopului. Asadar am introdus hardtopurile cu inchidere centralizata. Odata cu descuierea masinii o sa aveti si hardtopul descuiat.

Bineinteles pastram si clasica inchidere cu cheie.  V-ar ajuta in utilizarea usurata a hardtopului?

Daca raspunsul este da, atunci nu ezitati sa ne contactati sau sa ne vizitati sa puteti vedea live aceste hardtopuri!

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Plain text

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.

Producatori

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×