Final fericit la concursul Pick-up.ro!

Toata povestea a inceput ca si o conversatie intre echipa de vanzari si conducerea societatii. Dupa stabilirea premiilor, a termenilor si conditiilor, am dat drumul la concurs. Spre suprinderea noastra lumea chiar s-a inscris intr-un numar destul de mare.

La fiecare inceput de luna am facut o extragere retroactiv pentru luna precedenta. Sinceri sa fim deja asteptam cu totii nerabdatori prima saptamana a lunii viitoare sa vedem cine v-a castiga pachetul propus de firma Vitabox.ro. Bineinteles, multumim pe aceasta cale pentru acest support acordat si pentru cele 4 pachete Aventura & Fun. (pentru mai multe detalii puteti vizita site-ul lor oficial www.vitabox.ro).

Asadar revenind la concursul nostru, putem spune ca a fost un succes, si drept urmare vom reveni in curand cu un nou concurs - surpriza.

Multi participanti ne-au trimis poze cu masinile lor echipate de Pick-Up.ro, ceea ce a fost o bucurie pentru noi, iar altii si-au invitat prietenii sa ni se alature pe Facebook, ceea ce iarasi ne-a bucurat.

A sosit si luna Aprilie ceea ce insemna sfarsitul concursului. Inca tinem minte ziua de luni (6 aprilie) cand am pornit site-ul random.org sa pregatim extragerea premiului cel mare. Sincer eram cu toii foarte curiosi cine va fi castigatorul. Un click aici un click acolo si am primit un rapsuns cifra norocoasa nr. 9.

Castigator

Acest norocos numar 9 a fost domnul Farkas Szodaray Paradi. Dupa ce l-am contactat dansul era foarte bucuros cum era si de asteptat, la ce supriza placuta i-am comunicat. Iata si poza cu care s-a inscris la concursul nostru:

Hardtop CML

Cortul ar trebui sa ajunga la dansul sau probabil a si ajuns intre timp ce scriem acest articol.

Dupa convorbirea noastra cu domnul Farkas, avem certitudinea ca premiul a ajuns la persoana potrivita. Speram ca in viitor sa il foloseasca cat mai mult posibil.

Totodata vom mai face un update la articolul acesta deoarece asteptam si un mesaj video de la dansul.

 

Multumim si celor care s-au inscris insa nu au avut norocul sa fie extrasi. Dar cum am mai amintit, vom reveni in curand cu un nou concurs cu multe premii tentante.

Pentru detalii despre cortul de expeditie va invitam sa cititi descrierea produsului  AICI

 
 

Va multumim,

Echipa Pick-Up.ro

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Plain text

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.

Producatori

Despre noi

Pe site-ul Pick-Up.ro găseşti hardtop, închidere de benă (fullbox), capitonaj de benă, reflectoare, troliu warn, bare de inox (bullbar, rollbar, prag lateral, bară spate, bullbar off-road), de asemenea multe alte accesorii de pick-up (Amarok, Hilux, Ranger, L200, D-max) şi SUV, cum ar fi: plug de zăpadă, sărăriţă, cort de expediţie montabil pe maşină, anvelope off-road, scuturi, sisteme de suspensie, chingi şi cârlige.
×