Solicită ofertă

Experienta proprie negativa – lipsa capitonaj bena d-max

Care credeti ca este unul din lucrurile cele mai importante si urgente de facut atunci cand va cumparati o utilitara Isuzu D-max? Cred ca deja titlul va ajuta sa raspundeti la intrebare – sa achizitionati si sa montati un capitonaj bena D-max.

Dupa achizitionarea unei astfel de utilitare Isuzu D-max, cu scopul de a fi folosita ca si masina de prezentare a firmei, am avut de parcurs drumul Bucuresti – Targu-Mures. Pe soseaua binecunoscuta si circulata de foarte multi dintre dumneavoastra, si nu pe terenuri accidentate J.

 

In drum spre casa, a ramas pe bena masinii un ambalaj de carton de la un produs. In afara de acest carton, bena a fost goala, nu a fost depozitata niciun fel de marfa. In conditiile unui drum asfaltat, am ajuns pana acasa in Targu-Mures cu bena masinii zgariata.

 

Vopseaua aplicata din fabrica pe bena unei masini este intr-un strat foarte subtire si ofera o impresie falsa de protectie. Daca doriti sa va stiti suprafata vopsita a benei in siguranta, cu siguranta aveti nevoie de un capitonaj bena D-max. Este fabricat din polietilena de inalta densitate si toate capitonajele marca pick-up.ro au o grosime intre 3.4mm si 4mm fata de altele existentepe piata care ofera doar 1.5mm grosime.

 

Cu siguranta va ganditi ca dumneavoastra nu vi se poate intampla acest lucru. Chiar daca va propuneti ca nu veti folosi niciodata o incarcatura dura sau grea, dupa aceasta experienta proprie va putem garanta ca si niste banale bagaje de vacanta va pot pune in pericol aspectul benei.

Capitonaj bena fara margine

Capitonajele de bena pick-up.ro au multiple avantaje, dintre care cel mai puternic consideram ca este garantia pe viata la materialul folosit.

 

Alte avantaje deloc neglijabile ale capitonajului bena D-max sunt:

 

  • Mulaj perfect dupa forma benei utilitarei;
  • Rezistenta la absolut orice tip de incarcatura si la orice soc;
  • Rezistenta sporita la apa si ulei;
  • Acoperirea partii de oblon a benei;
  • Sisteme de ancorare incluse pentru modelul over rail – care vine peste margini;
  • Montarea capitonajului bena D-max fara gaurirea caroseriei;
  • Aderenta mai buna a materialelor incarcate si transportate in bena;

 

Capitonajele sunt disponibile impreuna cu sisteme de ancorare, atat pentru variante de pick up cu caroserie Double Cab, cat si pentru Single Cab si Extra Cab. 

 

Speram ca v-am fost de folos cu aceste informatii si veti dovedi maxima precautie privind transportul bagajelor sau a marfurilor inainte de montarea unui capitonaj de bena de inalta calitate.

 

Pentru orice alte intrebari sau pentru informatii suplimentare, nu ezitati sa contactati un consultant specializat. 

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×