Solicită ofertă

Curs on-line despre body lift-ul masinilor 4x4 pentru off road

Da ai dreptate modificarea unei masini pentru off road este mai degraba o chestiune practica si nu teoretica pentru cei care deja au vechime in acest tip de aventura. Dar ce fac incepatorii care vor sa se apuce de off road de acum incolo?

Body lift masini 4x4 pentru off road

In prima faza joaca rolul copilotului si intre timp mai aduna informatii tehnice si practice de la mai priceputii sportului. Apoi vine etapa achizitionarii unei masini 4x4 si lectia continua live pe drumuri neasfaltate, cu feed back-uri din fiecare aventura. Unde sufera masina, unde ar trebui modificat pentru a nu capota in unele situatii, ce trebuie imbunatatit pentru a nu fi subiectul glumelor in urmatoarea escapada.

Poate din considerentul de a inlesni aceasta perioada de tranzitie de la incepatori la avansati un domn islandez pe nume Thrandur Arnthorsson s-a gandit sa pregateasca un curs despre modificarea masinilor 4x4 pentru off road.

Cursul in limba engleza poate fi accesat pe site-ul www.udemy.com un site de cursuri online distribuite in masa. Pentru a avea acces la curs te inregistrezi pe site cat ai zice peste, si accesand link-ul urmator:https://www.udemy.com/lifted-4x4/ ai si ajuns la destinatie.

Este un curs concis, la subiect care dureaza o ora, si este structurat pe cinci capitole in care Thrandur un veritabil pasionat al off roadului te calauzeste prin etapele pe care trebuie sa le parcurgi ca sa-ti construiesti masina off road la care ai visat poate chiar din copilarie.

Dupa ce ai vizionat toate cursurile nu-ti mai ramane decat sa pui in practica tot ce ai invatat. Pui pe hartie cam cum v-a trebui sa arate masina ta dupa body lift, cate finante ai pentru proiect, ce vrei sa modifici, ce accesorii suplimentare ai nevoie si te apuci de treaba. Daca te “impotmolesti” din cand in cand nu ezita sa ceri ajutor on line pe forumuri sau site-uri specializate, sau vizitand comerciantii de accesorii off road. Probabil vei avea parte de o “aventura de garaj”, la fel de palpitanta ca si escapadele pe care le vei face cu noua ta masina. Noi iti dorim bafta si perseverenta si viziteaza-ne!Suntem siguri ca te putem ajuta cu un sfat sau accesoriu.

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×