Solicită ofertă

Cort de expeditie sau vehicul de agrement? Avantaje si dezavantaje

Esti pe punctul de a planifica o excursie sau drumetie la munte ori la mare? Vrei sa alegi o optiune proprie de cazare si esti in dubii daca ti se potriveste un cort de expeditie sau un vehicul de agrement? I-ti venim noi in ajutor si identificam impreuna care sunt avantajele si dezavantajele in ambele cazuri, ca sa iti facem alegerea mai usoara!

Cort de expeditie si vehicul de agrement

Avantajele unui cort de expeditie

#1. Usor de transportat

Spre deosebire de un vehicul de agrement, un cort de expeditie are o greutate redusa, ceea ce inseamna ca este mult mai usor de transportat. De asemenea, acesta ocupa putin spatiu in masina ta off road si nu trebuie sa-ti faci griji in privinta spatiului de depozitare.

#2. Costuri reduse

Achizitionarea unui cort de expeditie presupune un buget mai mic. De aceea, daca dispui de suma de bani potrivita, te asiguram ca vei gasi foarte usor modelul de cort de expeditie adecvat masinii tale.

#3. Simplu de instalat

Intr-adevar, montarea unui cort de expeditie nu presupune mult timp. Vei sti sigur ca nu o sa fii nevoit sa aloci ore intregi pentru instalarea acestuia. Mai mult, daca iti doresti si diverse accesorii pentru un confort sporit precum o terasa sau o extensie in care sa-ti poti depozita lucrurile, afla ca atasarea acestora de masina este la fel de simpla.

Cort de expeditie

Dezavantajele unui cort de expeditie

#1. Spatiu redus

Din nefericire, cortul de expeditie poate adaposti un numar mic de persoane. Astfel ca, daca intentionezi sa pleci intr-o drumetie cu un grup mare de prieteni, vei fi nevoit sa iei in considerare varianta vehiculului de agrement.

#2. Dificil de adaptat in conditii meteo extreme

Indiferent de modelul cortului pe care il alegi, iti asiguram ca te vei simti protejat. Diferenta majora consta in faptul ca este indicat sa-l utilizezi doar in conditii meteo placute si sa alegi o rulota pentru cazurile extreme, intrucat vei fi mai protejat.

#3. Conditii igienice dificile

Asa cum probabil te astepti, design-ul unui cort nu faciliteaza aceleasi conditii de igiena de care poti beneficia daca utilizezi o rulota. Prin urmare, un vehicul de agrement este mai potrivit pentru a avea facilitatile pe care ti le doresti.

Avantajele unui vehicul de agrement

#1. Compatibilitate cu o varietate de autovehicule

Intr-adevar, un vehicul de agrement se poate monta pe diverse modele de masini off road. Astfel ca exista mari sanse ca o rulota sa se adapteze fara probleme autovehiculului tau.

#2. Spatiu extins

Daca alegi sa achizitionezi un vehicul de agrement, iti garantam ca vei avea spatiu suficient de depozitare. Mai mult, vei avea indeajuns loc pentru a petrece momente de neuitat chiar si alaturi de familie sau prieteni.

#3. Protectie sporita

In cazul in care iti doresti sa mergi in vacanta pe timp de toamna sau iarna, vei fi cu siguranta protejat de temperaturile meteo scazute. In acelasi timp, te vei bucura de un confort sporit si vei avea un concediu, chiar si de lunga durata, pe masura asteptarilor.

Cort de expeditie Ford

Dezavantajele unui vehicul de agrement

#1. Costuri mai mari

Achizitionarea unui vehicul de agrement presupune o investitie mai mare, intrucat ai nevoie de o masina off road de dimensiuni mai mari pentru a putea tracta rulota. In consecinta, si costul combustibilului va fi mai ridicat decat in cazul in care alegi sa cumperi un cort de expeditie.

#2. Asamblare dificila

Fiind de dimensiuni mai mari, montarea adecvata a unei rulote necesita mai mult timp. De asemenea, este posibil sa intampini anumite dificultati, deoarece procesul de ansamblare si dotare a acesteia cu tot ceea ce ai nevoie poate fi unul complex.

#3. Loc de parcare special

Daca optezi pentru un vehicul de agrement, parcarea masinii va fi ingreunata, intrucat va trebui sa gasesti de fiecare data un loc special amenajat. In situatiile in care vei dori sa vizitezi centrul unui oras, vei fi nevoit sa parchezi masina la marginea acestuia si sa te deplasezi pe cont propriu in restul timpului.

Desi vei avea mereu cu tine solutia de cazare, vei fi nevoit sa petreci noaptea fie intr-o parcare special amenajata pentru vehicule de agrement, fie undeva in natura, in afara oraselor pe care vrei sa le vizitezi.

Acum ca ai aflat avantajele si dezavantajele unui cort de expeditie si a unei rulote, te invitam sa faci un tur virtual si sa alegi varianta potrivita din modelele de corturi de expeditie si vehicul de agrement!

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×