Solicită ofertă

Concurs de raliu palpitant in acest weekend

Esti un impatimit al automobilismului si nu ti-ai facut inca planuri pentru acest weekend? Iti propunem un super eveniment, care se anunta interesant,electrizant si palpitant indiferent daca esti un pasionat al raliului pe asfalt sau a curselor de offroad.

Afis Raliul Perla Harghitei

Raliul Perla Harghitei 2018, se desfasoara sub egida Federatiei Romane de Automobilism, este unul dintre cele mai apreciate competitii automobilistice din tara. Datorita calitatii organizarii numarul participantilor este in crestere de la an la an. Anul acesta la start vor fi prezente 60 de echipaje pentru etapa din Campionatul National de Raliuri Dunlop, 5 pentru Campionatul National de Raliuri Istorice si 17 in Campionatul National de Rally 2, in total cu 15 echipaje mai multe decat in 2017. Raliul se desfasoara in totalitate pe asfalt, pe traseul de 417 km pilotii au de infruntat 12 probe de clasament din care 6 probe speciale, impanzite cu zone deosebit de spectaculoase atat concurentilor cat si publicului. Organizatorii promit un spectacol automobilistic memorabil, cu spatii amenajate spectatorilor in asa fel incat sa poata urmarii sectoare lungi si combinatii de viraje spectaculoase.

La concurs, al carui cartier general va fi in municipiul Odorheiu Secuiesc vor fi prezenti piloti consacrati in raliul autohton, cum ar fi liderul actual in clasamentul general Simone Tempestini cu un Citroen DS3 R5, Valentin Porcisteanu momentan ocupantul locului secund, si Dan Girtofan actualmente pe pozitia a treia in clasament ambii cu un Skoda Fabia R5. Pe traseu il vei putea urmarii la lucru si pe Constantin Aur multiplul campion national de raliuri si fondatorul Academiei Titi Aur cel mai complex autodrom din Europa de Est.

Pick-up iti ofera in luna aceasta sansa sa-ti testezi aptitudinile de sofer pe teren accidentat la volanul masinii tale, alaturi de un trainer offroad specializat al Academiei Titi Aur. Viziteaza sectiunea oferte speciale pentru detalii.

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×