Solicită ofertă

Cinci idei de a face bani în plus cu o autoutilitară pick up

Oare în ce extra activități v-ați încerca norocul cu autoutilitara pick up aflată în posesie, dotat sau nu cu un hardtop, închidere benă, troliu și ladă utilitară, dacă ați fi nevoiți să câștigați bani în plus? În continuare sugerăm cinci oportunități, dar lista poate fi completată așa că dacă aveți și alte sugestii nu ezitați să le recomandați.

Câștigă bani cu pick up

Sursă foto: www.dyeautos.com

1. Publicitate auto

Dacă locuiți într-un oraș aglomerat cu trafic intens publicitatea auto poate produce bani. Trebuie să găsiți firma interesată de acest serviciu sau să apelați la o companie specializată cu publicitate vehicle wrap. Prin lipirea parțială sau pe întreaga suprafață a autoutilitarului a elementelor cu caracter publicitar al firmei de promovat (denumire firmă, logo, contact) și parcurgând zilnic o anumită distanță puteți obține venituri în plus.

Dacia Duster cu reclame

2. Servicii de mutare sau relocare

Anual foarte mulți sunt nevoiți să se mute dintr-un loc în altul și nu toți sunt posesori de mașină, sau nu se pot muta într-o singură zi și serviciilor specializate în mutări și relocări nu le convine să facă transporturi multiple, sau cer un preț prea piperat. Dacă sunteți într-o formă fizică potrivită și aveți timp liber, doar trebuie să negociați un preț care să convină amândurora, restul trebuie lăsat în seama camionetei pick-up.

3. Servicii de transport

Puteți să participați activ la Programul rabla pentru electrocasnice fără să vă schimbați televizorul, calculatorul sau mașina de spălat. Foarte mulți se vor folosii de această oportunitate de eficientizare energetică, dar nu toți își pot căra vechiul aparat la punctele de colectare. Bena unui pick up este numai bună pentru transportul unui frigider, mașină de spălat, televizor și astea chiar și deodată.

4. Serviciu de asistență off road

Având o mașină echipată cu un troliu puteți sării în ajutorul aventurierilor blocați cu ocazia unei escapade off road. Câteva anunțuri bine plasate și telefonul nu v-a întârzia să sune deoarece aventurile off road sunt din ce în ce mai populare dar cu foarte mulți șoferi nepregătiți îndeajuns pentru off roading.

5. Serviciu de deszăpezire

Deocamdată am lăsat iarna în spatele nostru, dar probabil încălzirea globală nu ne va scăpa (să sperăm) de troienele de zăpadă, așa că un serviciu de deszăpezire v-a fi oportun și iarna următoare. Dotându-vă pick up-ul cu un plug de zăpadă, iarna următoare doar trebuie să așteptați veșnica scuză a autorităților locale că au fost prinși nepregătiți și pick-up-ul dotat corespunzător se poate apuca de treabă.

 

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×