Solicită ofertă

Cele mai importante caracteristici ale pickup-ului Cybertruck

Elon Musk s-a ținut de cuvânt și a lansat primul pick-up truck electric Tesla, aducând viitorul mai aproape. Designul pick-upului i-a făcut pe unii să zâmbească și să se apuce de fabricat meme-uri iar pe alții i-a entuziasmat. Nu este nici un dubiu că Cybertruckul a reușit să acapareze atenția întregii lumi.

Noul pick up electric Tesla

Despre design-ul futuristic al pickup-ului au curs deja gigabyte-ți de informații, pe noi ne-a amintit cel mai mult de jocul Tangram, dar peste una alta este una dintre modelele unice ale acestui deceniu în lumea automobilistică.

Punând la o parte remarcile personale, Tesla a anunțat fabricarea a trei variante ale Cybertruck-ului.

Varianta basic care probabil v-a fi cel mai popular, v-a fi dotat cu un singur motor, cu tracțiune spate la un preț de 39000 USD, capacitatea de remorcare de 3400 kg și care va prinde viteza de 100 km/h din repaus în 6.5 secunde. Autonomia acestei variante va fi de 400 km, adică îi faci plinul la București și te poți duce până la Iași fără reîncărcare. Nu-i rău?

Cei cu portofelul mai dolofan vor înclina spre modelul cu două motoare, tracțiune integrală. Pentru încă 10000 USD în plus față de varianta anterioară, crește capacitatea de remorcare cu o tonă, va prinde suta de kilometrii la oră cu două secunde mai devreme și crește și autonomia mașinii cu încă 80 km.

În final cel mai luxos model cu al cărui preț de 69900 USD poți să cumperi liniștit un apartament cu două camere în București v-a fi dotat cu 3 motoare, tracțiune integrală și capacitate de remorcare de 6.3 tone, iar în trei secunde va prinde 100 km/h. Cu această variantă a Cybertruck-ului cu acumulatoarele încărcate full faci drumul București-Iași dus-întors, fără reîncărcărcare.

Caracteristici comune sunt garda la sol de până la 40 cm, unghiul de atac de 35 de grade și unghiul de degajare de 28 de grade.

Deși aceste specificații sunt anunțate pentru modelele care vor fi disponibile din 2021 în Statele Unite, specificațiile pentru modelele destinate pieței europene nu vor diferii prea mult. Suntem curioși dacă look-ul va suferii schimbări până să ajungă la fabricarea în serie, dar mai mult ca sigur vor apărea acesoriile specifice pickup-urilor, cum ar fi hardtop-ul (noi deja pe pagina facebook am și avut o sugestie) sau închiderea de benă.

În planurile viitoare ale lui Elon Musk figurează și încărcarea din mers a mașinii cu montarea unei închideri de benă dotat cu panou solar și dotarea cu panouri solare desfășurabile pentru captarea energiei solare.

Inchidere bena panou solar

V-a fi sau nu Cybertruck pickup viitorului, rămâne de văzut. Probabil nici cei de la Rivian cu un finanțator ca Amazon în spate nu vor sta cu mâinile în buzunar, cum nici cei de la Ford sau fabricanții de pickup-uri din Europa.

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×