Solicită ofertă

Ce accesorii off road ai nevoie pentru iarna?

Stim deja ca esti pasionat de off road si ca adori aventura, insa te-ai pregatit pentru sezonul rece? Iarna se aproprie rapid si cu siguranta te va intampina atat pe tine cat si pe masina ta cu cateva mici surprize: straturi consistente de zapada, polei si poate chiar derapaje. Indiferent de anotimp, e important sa te asiguri ca practici off road-ul in conditii de siguranta.

Off Road Iarna

De aceea, am pregatit la Pick-Up.ro cateva sfaturi pentru accesorii off road de iarna care nu te vor lasa la greu. Hai sa descoperim impreuna lista recomandarilor!

6 instrumente auxiliare off road pentru iarna

#1. Senilele de zapada

Primul pas esential pentru a putea profita de libertatea practicarii acestui sport chiar si in timpul iernii este sa te asiguri ca masina ta este echipata cu senile de zapada adecvate. Ele iti vor fi cel mai bun aliat in situatia in care ninge abundent, iar terenul pe care doresti sa-l explorezi este acoperit in totalitate cu zapada. In astfel de conditii, tractiunea mai mare a rotilor te va feri de eventualele neplaceri. Tot ce iti mai ramane dupa achizitionarea senilelor este sa te bucuri de off road pe toata durata sezonului geros.

Senile Dominator Track System

#2. Troliu auto

Intotdeauna este mai bine sa previi decat sa vindeci si cum nu stii niciodata ce dificultati ai putea întampina, iti recomandam sa-ti achizitionezi si un troliu auto. Iti va fi foarte util in momentele in care ramai inzapezit, esti blocat intr-o zona cu teren accidentat sau motorul masinii se defecteaza. Un astfel de accesoriu te va ajuta fara indoiala sa rezolvi oricare dintre aceste situatii dificile. 

Winch Warn Provantage

#3. Plugurile de zapada

Principala problema in anotimpul rece este faptul ca trebuie sa te asiguri in mod constant ca deszapezesti curtea casei sau imprejurimile acesteia. Este neplacut sa aloci in permanenta timp pentru a da la lopata. Astfel ca un plug de zapada este accesoriul care te va ajuta sa economisesti timp pretios si efort. Bineinteles, exista o varietate de marimi si tipuri de utilizare ce pot fi montate pe majoritatea modelor de SUV ori pe alte tipuri de masini off road. Asa ca tot ce trebuie sa faci este sa te asiguri ca alegi modelul potrivit de pluguri de zapada pentru masina ta.

Plug de zapada

#4. Suport plug

Este necesar ca orice plug sa fie insotit si de un suport special conceput pentru a facilita montarea acestuia. Avand o structura rezistenta la baza, ai garantia ca faci o investitie pe termen lung care iti va fi utila nu doar in acest sezon, cat si in urmatorii ani. Mai mult, se monteaza cu usurinta pe sasiul masinii, iar impreuna cu plugul, vei scapa de grija deszapezirii.

Suport plug

#5. Sararita

In afara deszapezitului, iarna vine la pachet cu polei si un risc ridicat de a se produce derapaje mai ales cand practici off road-ului. De aceea, o sararita medie este esentiala pentru diminuarea acestor pericole si pentru o experienta off road memorabila. Gheata de pe drumurile de acces, sosele ori locurile de parcare nu vor mai fi o problema, intrucat mecanismul sararitei va imprastia material antiderapant in mod constant. Vei sti astfel ca poti conduce in siguranta si ca nu te vei confrunta cu posibilele probleme cauzate de polei. De asemenea, montarea unui astfel de instrument este facila daca ai la dispozitie si un adaptor care fixeaza sararita pe masina, actionand asemeni unui carlig.

 

#6. Sistem pre wet

Odata achizionata sararita, te sfatuim sa ai in vedere si un sistem pre wet ce este esential pentru folosirea sararitei la capacitatea ei maxima. Avand in vedere ca materialul antiderapant tinde adesea sa se solidifice, sistemul te ajuta sa mentii materialul intr-o stare semi solida. In consecinta, vei sti sigur ca nu vei risipi materialul antiderapant si ca acesta nu va sari de pe carosabil.

 

La pick-up.ro iti oferim o gama variata de accesorii off road de iarna care sa te ajute sa ai parte de cele mai frumoase amintiri din timpul iernii. Este timpul acum sa faci un tur al produselor disponibile pentru iarna si sa le alegi pe cele potrivite tie si masinii tale!

Aventuri fara incidente iti dorim!

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×